Budapest VI. vagy IX. kerületi szabadulószobák + otthoni játék egy csomagban. Az Ilockedyou budapesti szabadulószobák és az Otthoniszabadulószoba közös csomagja két varázslatos élménnyel! Megvásárolható itt nálunk, vagy a Budapesti szabadulós játékok oldalán is! 

 Izgalmas játékok a Varázsbirodalomban!

Varázsbirodalom VIP csomagunkkal az ajándékozott két élményt is kap: Belépő az Ilockedyou & Lockedmein budapesti szabadulószoba Varázsbirodalom, Varázsbirodalom II. és a legújabb: Varázsbirodalom – Legendás Pillanatok pályájára pluszban választhat egy Varázsvilág témájú otthon játszható szabadulós játékot is!

A VARÁZSVILÁG SZERELMESEINEK ENNÉL JOBBAT NEM TALÁLSZ AZ ORSZÁGBAN

Varázsbirodalom Csomag Keretében belépő a Ilockedyou & Lockedmein budapesti szabadulószoba Varázsbirodalom fentebb felsorolt pályáinak egyikére.

Az ajándékutalványokat email üzenetben küldjük, melyeket a vásárlástól számított 8 hónapig lehet felhasználni. 

Az alábbi ajándékutalvány kiválasztását követően azonnal kártyával, vagy banki átutalással is meg tudod vásárolni.

Az utalványt 24 órán belül küldjük. (amennyiben sürgősebben szükséged lenne rá keress minket telefonon is bizalommal a 06 70 398 39 92-es telefonszámon, vagy email címünkön: info@lockedmein.hu  😉 )

Kattints a lentebb választott csomagra és a kosaradba kerül!

Cégünk nem áll kapcsolatban filmkészítő vállalkozással, ettől elkülönülten függetlenül működik.

Játékunk nem egy Harry Potter szabadulószoba!  Harry Potter szabadulós játék az egész világon nem létezik. Játékunk egy mágikus világban játszódik, ami már több ezer éve létezik sok-sok könyv, film és játék merített már belőle ötletet és inspirációt.