fbpx

JÁTÉKAINK

Húsvét Szabadulószoba
Jurassic Escape
harry-potter-online szabadulószoba (1)
Bosszúállók szabadulószoba
Győzd le az Éjkirályt
Bosszúállók szabadulószoba
Éhezők Viadala
Jurassic Escape
Jurassic Escape
Jurassic Escape
Húsvét Szabadulószoba

HOGYAN MŰKÖDIK

Képzelj el egy újfajta szabadulós élményt, amelyet saját otthonotban is megtapasztalhatsz – ez az Otthoni Szabadulószoba.
Egyetlen lépésre a megszokott szabadulószobák izgalmaitól, azonban teljes mértékben az online térben – jobb, mint egy könyv, lebilincselőbb, mint egy TV műsor, jóval összetettebb, mint egy egyszerű rejtvénygyűjtemény.
Úgy kell elképzelni, mint egy magával ragadó rejtélyt, ahol témától függően detektív kalapot kell felöltenetek, vagy belépni a jól ismert varázsvilágba, vagy akár megakadályozni egy sorozatgyilkost ördögi tervében.
Fedezz fel valósnak tűnő weboldalakat, vagy akár kövess a való világban elrejtett nyomokat, kommunikálj virtuális személyekkel, oldj meg hangalapú, videós, képes és sok-sok típusú izgalmas feladatot, melyekkel biztosan nem találkoztál még máshol!

A történet akkor kezdődik, amikor belépsz az online felületünkre. Itt minden instrukciót megtalálsz, hogy induljon a kaland. Alkoss egy csapatot barátaiddal, pároddal, vagy akár az egész családdal és lépjetek be az Otthoni szabadulós játékok világába.

Megvásárolod a játékot

Biztonságos online felületünkön, az otthonod kényelmét élvezve tudod megvásárolni a játékot.

Belépsz a felületre

Sikeres vásárlás után elérhetővé válik egy online felület, ahol minden szükséges információt megtaláltok a játékhoz, illetve itt találjátok a letölthető nyomtatható tartalmakat is.

Játszol, amikor csak kedved tartja

Nem kell időpontot foglalnod. Bármikor indulhat a kaland.  

Add ajándékba bármilyen alkalomra

Válaszd ki a játékot, vagy egyedi ajándékcsomagot, és mi készítjük is a szuper utalványt, melyet emailben küldünk. 

VÉLEMÉNYEK

 • positive review  Tetszett, hogy egyes feladatokon komolyabban gondolkodni kellett. És jó volt, hogy viszonylag sokáig tartott, nem annyi, hogy negyed óra alatt végigszalad rajta az ember. 🙂 Az pedig külön jó, hogy minden feladathoz van segítség, néha igénybe kell venni szerintem. 🙂

  Viktória Szabó Avatar Viktória Szabó
  2021.11.03.

  positive review  Nekem a lánybúcsúmon volt az egyik program. Mi nagyon élveztük. Nagyon jók a feladatok. Mindenképp ki fogunk próbálni még másik játékokat is. Csak ajánlani tudom mindenkinek 🙂🙂

  Szmolka-Vargha Petra Avatar Szmolka-Vargha Petra
  2021.09.25.

  positive review  Nagyon tetszett a megvásárolt játék, minket “megdolgoztatott”. Kifejezetten jó, hogy ki kellett lépni a keretek közül és nem “sablonokkal” dolgoztatok. Ötletes, újszerű feladatok, amik abszolút hozták a “Harry Potter-érzést”. A vásárlás abszolút gördülékenyen és flottul ment, a játékon kívüli segítség is gyors és korrekt volt!

  Fehérvári Elvira Avatar Fehérvári Elvira
  2021.06.05.

  positive review  Nagyon jót játazottunk vele itthon. A harry potteres játékot próbáltuk ki. Biztosan fogunk még játszani vele.

  Nagy-Bosnyák Brigitta Avatar Nagy-Bosnyák Brigitta
  2021.05.30.
 • positive review  A játékok szuperek, nagyon jól vannak felépítve, igazi szórakozás volt a családnak sok nevetéssel. ?? Külön kiemelném a csapat segítőkészségét. Vasárnap este későn este kezdtünk bele és mivel gond volt a banki rendszerekkel, nem tudtuk használni a bankkártyás fizetést csak utalni tudtunk. Írtunk a kapcsolat menüben és egyből kaptunk választ, el is tudtuk kezdeni. Ezt külön köszönjük, mert nagyon lelkesek voltunk. ❤

  Kátai-Nagy Szilvia Avatar Kátai-Nagy Szilvia
  2021.04.12.

  positive review  Kellemes időtöltés, ötletes fejtörő játék távolból is együtt a rokonokkal, barátokkal. Mi három helyszínről több eszközzel oldottuk meg az egyik rejtélyt. A felületet Zoomon osztottuk meg, de egy idő után párhuzamosan is tudtunk haladni. Összedolgoztunk. Igazi csapatmunka volt.

  Melinda Zákányi Avatar Melinda Zákányi
  2021.04.04.

  positive review  Az Elrabolva-játékot választottuk, ajándék volt és hétvégén közösen játszottuk le. Nagyon ötletesen van felépítve, igényes a kidolgozás, mindenkinek jó szívvel ajánlom 🙂 köszönjük a lehetőséget 🙂

  Szabina Hársfalvi Avatar Szabina Hársfalvi
  2021.03.21.

  positive review  Szuper program volt egy barátnős estére! Ajánljuk mindenkinek!

  Anita Lencsés - Wohl Avatar Anita Lencsés - Wohl
  2021.03.14.
 • positive review  Igazán remek otthoni időtöltés. A szabaduló szoba csapata kitett magáért. Online össze rántja a barátokat egy közös kalandra. Udv

  Sea Nemo Avatar Sea Nemo
  2021.03.06.

  positive review  A kibertámadásos játékot csináltuk meg otthon. Szuper volt! Logikailag jól felépített, internetes keresések és kütyük kellenek hozzá,így nem egysíkú a játék, sokszor kreatívitásra sarkall. 2 felnőtt és 1 gyerek: kellett hozzá több mint egy óra! De megoldottuk!!!?Köszönjük!

  Petra Trendl-Pátkai Avatar Petra Trendl-Pátkai
  2021.02.21.

  positive review  Remek játék volt, nem tudtuk mivel töltsünk egy borús napot ekkor találtunk rá az otthoni szabadulószobára, kitűnő ötlet volt nagyon jól szórakoztunk.

  Szakszon Dorina Avatar Szakszon Dorina
  2021.02.21.

  positive review  A feladványok nagyon jók voltak, izgalmas volt, csak ajánlani tudom a Harry Potter mindenkinek?

  Szofi Tonté Avatar Szofi Tonté
  2021.02.19.
 • negative review  Csalódás volt, tévé nézés helyett talán, de ennyi. Pont olyan mint a stream szinház, vagy a virtuális múzeum látogatás. Pótlék. De a kezdeményezésnek mindenképpen gratulálok!

  Mónika Vas Avatar Mónika Vas
  2021.02.18.

  positive review  Bosszúállók letudva... ?‍♂️ Ez volt az első,de toljuk a többit is. Szuper volt! Nagyon profin összerakott játék! ??

  Andrea Besser Avatar Andrea Besser
  2021.02.02.

  positive review  Minden játékot kipróbáltunk és imádjuk a munkátokat?? Csak így tovább?

  Brigitta Rostyó Avatar Brigitta Rostyó
  2021.01.23.

  positive review  Imádta az egész család! Nem is álltunk meg egynél ? Rajongók vagyunk! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek ❤

  Kohajda-Kávai Katarzyna Avatar Kohajda-Kávai Katarzyna
  2021.01.15.
 • positive review  Sok szabadulószobában jártam már, így mindenképpen ki akartam próbálni ezt a formáját is. Szórakoztató volt, érdekes, nem utolsósorban kényelmes, hiszen a fotelban ülve oldottuk meg a feladatokat. Nagyon jó szórakozás.

  Őrsi Mónika Avatar Őrsi Mónika
  2021.01.15.

  positive review  Szuper élmény volt, köszönjük! ? Az Elrabolva című játékot játszottuk, igazán valósághű volt, és nagyon izgalmas 🙂

  Rita Nagy Avatar Rita Nagy
  2021.01.12.

  positive review  Nagyon pozitív élmény volt a számunkra. A játék érdekes volt, izgalmas feladatokkal. Jó kis kikapcsolódás volt.Tetszett a megoldásokhoz vezető út is (hol mobillal, hol e-maillel). Máskor is szívesen játszunk majd vele.?

  Viktória Juhász Avatar Viktória Juhász
  2021.01.05.

  positive review  Nagyon tetszett ajánlom mindenkinek kórtól függetlenül. A nehezebb feladatok is lekötötték az egész családot. Egy élmény volt, köszönjük ?

  Szász Roland Avatar Szász Roland
  2020.12.26.
 • positive review  Ajánlom, ketten vittük végig. Voltak nehezebb és könnyebb feladatok, de a segítséggel megoldottuk. ?Szerintem szuper élmény volt, feldobta az esténket.

  Henrietta Fülöp Avatar Henrietta Fülöp
  2020.12.10.

  positive review  Szuper élmény volt, meg így itthonról is:)) először kételkedtek mit lehet ebből kihozni, de igazan valosaghu es izgalmas vasarnap este program volt:) Alig varjuk a kovetkezo jatekot☺️☺️ Koszonjuk szepen:)

  Majer-Nagy Mercédesz Avatar Majer-Nagy Mercédesz
  2020.12.09.

  positive review  Az Elrabolva játékot próbáltuk ki. Remek feladványok, klassz fejtörők, és izgalmas játékmenet. Maximálisan visszaadja a szabadulószobák hangulatát. Érdemes kipróbálni. ????

  Tobainé Kiss Mariann Avatar Tobainé Kiss Mariann
  2020.12.07.

  positive review  Nagyon jó időtöltés, szuper elfoglaltság, érdemes kipróbálni!????

  Éva Jeszi Burik Avatar Éva Jeszi Burik
  2020.12.05.
 • positive review  Köszönjük az élményt! Szuper volt! Párommal együtt oldottuk meg a szabadulószobát, mind a kettőnknek nagyon tetszett.???? Lehetett volna még egy picit hosszabb..????

  Lydia Horváth Avatar Lydia Horváth
  2020.11.28.

  positive review  Szuper volt! Fiam és barátai nagyon élvezték az Elrabolva játékot! Izgalmas feladatok, pörgős játék, ha elakadtak kaptak segítséget! A többit is biztosan kipróbáljuk!

  Fülepné Vábró Anikó Avatar Fülepné Vábró Anikó
  2020.11.28.

  positive review  Nagyon jól szórakoztunk, élveztük a játékot.

  László Mesterházy Avatar László Mesterházy
  2020.11.26.

  positive review  izgalmas, logikus, jól követhető feladatok. Remekül visszaadja a szabadulószobák interaktív élményét. 🙂

  Adrienn Nagy Avatar Adrienn Nagy
  2020.11.26.
 • positive review  Tetszett, hogy egyes feladatokon komolyabban gondolkodni kellett. És jó volt, hogy viszonylag sokáig tartott, nem annyi, hogy negyed óra alatt végigszalad rajta az ember. 🙂 Az pedig külön jó, hogy minden feladathoz van segítség, néha igénybe kell venni szerintem. 🙂

  Viktória Szabó Avatar Viktória Szabó
  2021.11.03.
 • positive review  Nekem a lánybúcsúmon volt az egyik program. Mi nagyon élveztük. Nagyon jók a feladatok. Mindenképp ki fogunk próbálni még másik játékokat is. Csak ajánlani tudom mindenkinek 🙂🙂

  Szmolka-Vargha Petra Avatar Szmolka-Vargha Petra
  2021.09.25.
 • positive review  Nagyon tetszett a megvásárolt játék, minket “megdolgoztatott”. Kifejezetten jó, hogy ki kellett lépni a keretek közül és nem “sablonokkal” dolgoztatok. Ötletes, újszerű feladatok, amik abszolút hozták a “Harry Potter-érzést”. A vásárlás abszolút gördülékenyen és flottul ment, a játékon kívüli segítség is gyors és korrekt volt!

  Fehérvári Elvira Avatar Fehérvári Elvira
  2021.06.05.
 • positive review  Nagyon jót játazottunk vele itthon. A harry potteres játékot próbáltuk ki. Biztosan fogunk még játszani vele.

  Nagy-Bosnyák Brigitta Avatar Nagy-Bosnyák Brigitta
  2021.05.30.
 • positive review  A játékok szuperek, nagyon jól vannak felépítve, igazi szórakozás volt a családnak sok nevetéssel. ?? Külön kiemelném a csapat segítőkészségét. Vasárnap este későn este kezdtünk bele és mivel gond volt a banki rendszerekkel, nem tudtuk használni a bankkártyás fizetést csak utalni tudtunk. Írtunk a kapcsolat menüben és egyből kaptunk választ, el is tudtuk kezdeni. Ezt külön köszönjük, mert nagyon lelkesek voltunk. ❤

  Kátai-Nagy Szilvia Avatar Kátai-Nagy Szilvia
  2021.04.12.
 • positive review  Kellemes időtöltés, ötletes fejtörő játék távolból is együtt a rokonokkal, barátokkal. Mi három helyszínről több eszközzel oldottuk meg az egyik rejtélyt. A felületet Zoomon osztottuk meg, de egy idő után párhuzamosan is tudtunk haladni. Összedolgoztunk. Igazi csapatmunka volt.

  Melinda Zákányi Avatar Melinda Zákányi
  2021.04.04.
 • positive review  Az Elrabolva-játékot választottuk, ajándék volt és hétvégén közösen játszottuk le. Nagyon ötletesen van felépítve, igényes a kidolgozás, mindenkinek jó szívvel ajánlom 🙂 köszönjük a lehetőséget 🙂

  Szabina Hársfalvi Avatar Szabina Hársfalvi
  2021.03.21.
 • positive review  Szuper program volt egy barátnős estére! Ajánljuk mindenkinek!

  Anita Lencsés - Wohl Avatar Anita Lencsés - Wohl
  2021.03.14.
 • positive review  Igazán remek otthoni időtöltés. A szabaduló szoba csapata kitett magáért. Online össze rántja a barátokat egy közös kalandra. Udv

  Sea Nemo Avatar Sea Nemo
  2021.03.06.
 • positive review  A kibertámadásos játékot csináltuk meg otthon. Szuper volt! Logikailag jól felépített, internetes keresések és kütyük kellenek hozzá,így nem egysíkú a játék, sokszor kreatívitásra sarkall. 2 felnőtt és 1 gyerek: kellett hozzá több mint egy óra! De megoldottuk!!!?Köszönjük!

  Petra Trendl-Pátkai Avatar Petra Trendl-Pátkai
  2021.02.21.

Elrabolva

Egy budapesti lány nyomtalanul eltűnt! A rendőrség tanácstalan. Egyik barátja eltökélte, hogy mindent megtesz a lány felkutatásáért, azonban egyedül nem képes rá! Szüksége van a rátermettségetekre, leleményességetekre és kitartásotokra!

Keressétek a nyomokat, oldjátok meg a rejtvényeket, mielőtt túl késő lenne!  A lány hozzátartozói kétségbeesettek és nem rendelkeznek hasznos információval! Képesek vagytok összekötni a szálakat, felfedni a rejtélyes nyomokat és kapcsolódási pontokat mi történhetett Wendy-vel?

Kitalált kalandunk új játékmechanikákat, platformokat és játékra készített weboldalakat hív segítségül, melyekkel teljesen elmerülhettek a kalandban. 

Nem kell semmit letöltenetek, vagy unalmas dokumentumokat bújnotok, játékunkat belépést követően érhetitek el és indulhat is a kaland! Folyamatos és pörgős játékmenet egy könnyedebb, ám annál akciódúsabb otthoni szabadulós játékban!

 

Játékunk ára: 2990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Karácsonyi Mentőakció

 

Segítsetek megmenteni a Karácsonyt!

Fokozzátok a Karácsonyi hangulatot külön erre az ünnepre készített játékunkkal!

Segítsetek a Mikulásnak összeállítani a listáját! Találjátok meg az eltűnt manókat, hogy minden ajándék időben elkészüljön! Hallgassátok a legszebb Karácsonyi dalokat és mentsétek meg Rudolfot, a rénszarvast!

Végül segítsetek kézbesíteni az ajándékokat világszerte!

Kreatív, interaktív feladatok kis és nagy manóknak, hogy a család minden tagja jól szórakozzon! Karácsonyi Mentőakció játékunkat inkább a könnyebb kategóriába sorolnánk, mely a családokat célozza, mintsem, akik bonyolult és több szinten összetett feladatokat keresik. 

A játék ára: 2990 Ft

Harry Potter otthoni szabadulószoba

Éld újra a történetet!
 Harry Potter inspirálta játék

Éljétek át a legemlékezetesebb pillanatokat egy otthon játszható szabadulós játék keretében! Ízelítőként, a teljesség igénye nélkül eláruljuk, hogy olyan jelentőségteljes pillanatokat élhettek újra, mint a Süveg döntése, a Bölcsek Kövének megszerzése, Sirius megmentése, bejutni a Titkok Kamrájába, stb. 

Gondosan felépített játékmenet, hogy egy kerek egész történetként felelevenítsük a varázsvilág legemlékezetesebb pillanatait. 

És ezek még csak ízelítők! Játékunk új, izgalmas elemeket, megoldások tárházát fogja felvonultatni a digitális térben. Játékunk olyan feladatokat is tartalmaz, melyet opcionálisan ki tudtok nyomtatni, így nem feltétlenül a számítógép előtt ülve kell megoldanotok. Ezeket a dokumentumokat is eléritek a játék megvásárlását követően.

A játékot úgy alkottuk meg, hogy párhuzamosan is megoldható feladatokkal, akár több fős csapatok is jól szórakozzanak! 
Készüljetek fel, hogy sok-sok feladat keretében, több “wow” élményt tapasztalhattok meg és a kreatív, meglepő megoldásoknak köszönhetően új és új élményekben lesz részetek a játékon belül!

 

Játékunk ára: 3490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

harry potter otthoni szabadulószoba (1)

A Főnix Rendje!
Harry Potter inspirálta játék

Legújabb játékunk újra a Varázslóvilágba kalauzol benneteket, ám ezúttal a Főnix Rendje köré épül a játékmenet. Ismerjétek meg a Rend tagjait, szerezzétek meg a jóslatot, teljesítsétek a Rend küldetéseit! 

Teljes mértékben a történetből kiragadott mozzanatok és a sztorira készített játékmenet! Izgalmas, kihívást jelentő, több készséget igénylő feladatok, hogy mindenki kellő kihívással találkozzon, viszont sikerélménnyel fejezze be a játékot.

Profi csapat által felépített, újabb izgalmas feladatokkal és megoldásokkal várunk benneteket varázslóvilág inspirálta kalandunkban!

Játékunk sok olyan feladatot is tartalmaz, melyet opcionálisan ki tudtok nyomtatni, így nem feltétlenül a számítógép előtt ülve kell megoldanotok. Ezeket a dokumentumokat is eléritek a játék megvásárlását követően.

A játékot úgy alkottuk meg, hogy párhuzamosan is megoldható feladatokkal, több fős csapatok is jól szórakozzanak!

Újabb szuper kaland, logikai, képes, szöveges, interaktív feladatokkal, akárcsak egy valós szabadulószobában!

Játékunk ára: 3990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

A Nagy Pénzrablás szabadulós játék

Pénzrablás, avagy raboljátok ki a Magyar Nemzeti Bankot! 

Nyerjétek el a Professzor bizalmát és legyetek részesei a következő akciónak! Vegyetek részt a rablás tervezésében, készüljetek fel az esetleges váratlan helyzetekre és tartsátok meg a hidegvéreteket az akció alatt. 

Kövessétek a Professzor és Lisszabon utasításait, segítsetek Rio-nak belépni a rendőrség titkos rendszerébe és kifejezetten vigyázzatok a lázadó túszokkal!

Elképesztően kreatív feladatok teljes mértékben a történetre szabva, valósághű, izgalmas párbeszédek, valós eszközök, helyszínek, játékra készített videók, telefonhívások…

Legyetek részesei a Nagy Pénzrablásnak egy szabadulós játék keretében!

 

A játék ára: 3990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

harry potter otthoni szabadulószoba (1)

A Hét Főbűn!

Hiúság, Bujaság, Falánkság, Kapzsiság, Harag, Kevélység, Irigység

Egy gyilkos a kardinális bűnök szerint választja ki és gyilkolja meg áldozatait brutálisan. Profi bűnözővel van dolgunk, aki kikerüli a hatóságokat és minimális nyomot hagy maga után. Arra készül, hogy megölje hetedik áldozatát. Képesek vagytok megfejteni a rejtvényeket és felfedni a nyomokat, mielőtt bevégzi tervét?

Kreatív, interaktív, kihívást jelentő feladatok, folyamatos játékmenet!

Nyomozzatok a közösségi média oldalakon, találjátok meg az áldozatok profilját és oldjátok meg a rejtvényeket, kapcsoljátok össze az elvarratlan szálakat, melyekkel megakadályozhatjátok az utolsó gyilkosságot! 

Ha szeretitek a nyomozást és kihívást jelentő feladatokat, egy horrorisztikus történetben, akkor ezt a játékunkat imádni fogjátok!

Játékunk ára: 3490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

EGYESÍTSD A SZUPERHŐSÖK CSAPATÁT

A Bosszúállók szétszéledtek. Egy titokzatos személy a keleti szentélyek látogatásakor vészjósló üzenet birtokába kerül, mely Thanos eljövetelét jövendöli. A Bosszúállók közül, azonban egyedül Vasemberről hallani az utóbbi időben.

Keressétek fel Vasembert, majd közös erővel kutassátok fel a Bosszúállókat. Hol lehet Thor, Fekete Özvegy, Sólyomszem és Amerika Kapitány? Thanos a Föld felé tart és nincs sok időtök egyesíteni a szuperhősök csapatát!

Bosszúállók inspirálta otthoni szabadulós játékunkban teljesen egyedi feladatokkal, izgalmas megoldásokkal várunk benneteket!

Ezúttal éljétek át a szabadulószobák izgalmait az otthonotokban! Az ötletes, összetett és elgondolkodtató feladatok és megvalósítás miatt a játék Bosszúállók univerzum háttérismeret nélkül is izgalmas élmény, így azok is jól szórakozhatnak, akik nem látták a filmeket!

Bosszúállók játékunk olyan feladatokat is tartalmaz, melyet opcionálisan ki tudtok nyomtatni, így nem feltétlenül a számítógép előtt ülve kell megoldanotok. Ezeket a dokumentumokat is eléritek a játék megvásárlását követően.

A játékot úgy alkottuk meg, hogy párhuzamosan is megoldható feladatokkal, akár több fős csapatok is jól szórakozzanak.

 

Játékunk ára: 3490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

A GYILKOS CSAPDÁJA

Legújabb kalandunkban a méltán híres “Fűrész” filmekből inspirálódtunk, így izgalmas, fordulatokkal teli játékba csöppenhettek. Egy kívülről átlagosnak tűnő eset, mely valójában egy  jól átgondolt terv, egy pszichopata beteg elméjének szüleménye!

Feladatotok az lesz, hogy megállítsátok és leleplezzétek a pszichopata szörnyű tervét.  Ki áll mindezek mögött? Mi az indíték? 

Törekedtünk a realisztikus játékra, így virtuális személyekkel kommunikálva, valósnak tűnő weboldalakat felfedezve, akár telefonhívást indítva fogtok tudni továbbhaladni. Készen álltok a valóság és fikció közötti határ elhomályosítására?

Izgalmas, akár párhuzamosan is végezhető feladatrészek, melyek néhol könnyedebben – azonnali sikerélményt biztosítva, néhol igazán komplex és összetett rejtvényeket elétek állítva kísérnek végig a történeten.

Játékunk ára: 3990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Kibertámadás

Az első kalandunk, egy fiktív történet, mely során hatalmas kibertámadás éri a világ vezető vállalatait. Ez a támadás továbbgyűrűzik, mely azt eredményezi, hogy bárki célpont lehet, aki számítógéppel, vagy okos eszközzel rendelkezik.

Egy nyomozó bőrébe bújhattok, aki segíthet megállítani a támadókat. Utatok során sok különböző feladattal találkozhattok. Külön a játékra készített weboldalak, videók és interaktív elemek teszik a rejtélyek megoldását valószerűvé és felejthetetlenné. Tényleg az volt a célunk, hogy ne egy játékban érezzétek magatokat, hanem valóban átéljétek a történetet meglepő fordulatokkal és még meglepőbb eszközökkel.

Egyetlen ügynökkel tartjátok a kapcsolatot, akivel különböző módokon kommunikálhattok.

Kik állnak a támadás mögött? Mi lehet a támadás valódi célja?

Többet nem mondhatunk spoilerek nélkül, de ha szeretitek a kreatív, izgalmas feladatokat, az összeesküvés-elméleteket, krimiket, és csavarokkal teli történeteket, akkor ezt imádni fogjátok.

 

A játék ára: 3990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Húsvét Szabadulószoba

Kifejezetten családi játékunk, Húsvét témában!

A Húsvéti Szabadulás

Annyit elárulhatunk, hogy az egész család jól fog szórakozni! Kicsik és nagyok számára is szórakoztató, néhol könnyed, néhol nehezebb feladatok, hogy minden korosztály kivegye a részét a kalandból. Interaktív, szórakoztató feladatok és egy izgalmas történet Húsvéti témában, egy kis oktató jelleggel.

Játékunk ára: 2990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Vásárlás után email üzenetben megkapod a weboldal elérési útvonalát, mely a játékra irányít. Ezt követően meg kell adnod a pénztár oldalon létrehozott felhasználóneved és jelszavad, melyekkel bejelentkezve elindul a játék.

Amire szükségetek van: laptop vagy asztali számítógép, internetkapcsolat, toll és papír – jegyzeteléshez. (Esetleg nyomtató, de nem szükségszerű) 🙂

Játékmenet: A játékban való továbblépéshez, akárcsak egy valós szabadulószobában, kódokat kell megfejtenetek , rejtélyeket kell megoldanotok,  melyek külön a játékra készített weboldalakra vezetnek. Kommunikálnotok kell bizonyos virtuális személyekkel.

Bejelentkezésed után nyomon tudjuk követni, hogy végig tudtad e játszani a játékot, illetve hány alkalommal jelentkeztél be. Bármikor lejátszhatod, csak akkor töröljük a hozzáférésed, ha látjuk, hogy sikeresen lejátszottad. A játékot megvásárlást követően bármikor lejátszhatod az elkövetkezendő egy hónapban. (AJÁNDÉKUTALVÁNY vásárlása esetén az utalvány 1 évig felhasználható és a lejátszásra rendelkezésre álló egy hónap, csak az utalvány beváltásától kezdődik).   Bármi egyéb kérdésed van, vagy elakadnál, telefonon is szívesen segítünk a 06 70 398 398 92 telefonszámon vagy facebook oldalunkon is gyorsan válaszolunk.

Következő játékaink FOLYAMATOSAN érkeznek!

A minőségi, otthoni szabaulós Játékok teljes kínálatát VONULTATJUK FEL!