fbpx

JÁTÉKAINK

Húsvét Szabadulószoba
Jurassic Escape
Jurassic Escape
Jurassic Escape
Bosszúállók szabadulószoba
Bosszúállók szabadulószoba
Bosszúállók szabadulószoba
Jurassic Escape
harry-potter-online szabadulószoba (1)
Győzd le az Éjkirályt
Győzd le az Éjkirályt
Jurassic Escape
Bosszúállók szabadulószoba
Jurassic Escape
Éhezők Viadala
Húsvét Szabadulószoba

HOGYAN MŰKÖDIK

Képzelj el egy újfajta szabadulós élményt, amelyet saját otthonotban is megtapasztalhatsz – ez az Otthoni Szabadulószoba.
Egyetlen lépésre a megszokott szabadulószobák izgalmaitól, azonban teljes mértékben az online térben – jobb, mint egy könyv, lebilincselőbb, mint egy TV műsor, jóval összetettebb, mint egy egyszerű rejtvénygyűjtemény.
Úgy kell elképzelni, mint egy magával ragadó rejtélyt, ahol témától függően detektív kalapot kell felöltenetek, vagy belépni a jól ismert varázsvilágba, vagy akár megakadályozni egy sorozatgyilkost ördögi tervében.
Fedezz fel valósnak tűnő weboldalakat, vagy akár kövess a való világban elrejtett nyomokat, kommunikálj virtuális személyekkel, oldj meg hangalapú, videós, képes és sok-sok típusú izgalmas feladatot, melyekkel biztosan nem találkoztál még máshol!

A történet akkor kezdődik, amikor belépsz az online felületünkre. Itt minden instrukciót megtalálsz, hogy induljon a kaland. Alkoss egy csapatot barátaiddal, pároddal, vagy akár az egész családdal és lépjetek be az Otthoni szabadulós játékok világába.

Megvásárolod a játékot

Biztonságos online felületünkön, az otthonod kényelmét élvezve tudod megvásárolni a játékot, mely a vásárlást követően egy hónapig játszható le.

Belépsz a felületre

Sikeres vásárlás után elérhetővé válik egy online felület, ahol minden szükséges információt megtaláltok a játékhoz, illetve itt találjátok a letölthető nyomtatható tartalmakat is.

Játszol, amikor csak kedved tartja

Nem kell időpontot foglalnod. Bármikor indulhat a kaland.  

Add ajándékba bármilyen alkalomra

Válaszd ki a játékot, vagy egyedi ajándékcsomagot, és mi készítjük is a szuper utalványt, melyet emailben küldünk. Az utalvány 12 hónapig váltható be. 

VÉLEMÉNYEK

 • positive review  Nagyon érdekes, izgalmas feladatokkal kellett megküzdenünk, hogy megmentsük Kevint! Igazán jól szórakoztunk! Fordulatos és néha meglepő helyzetekbe kerülhetünk a játék során! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a kihívásokat!

  Erdős Hajnal Avatar Erdős Hajnal
  2023.01.12.

  positive review  A Harry Potteres játékokkal játszottunk. Mind a kettő nagyon tetszett!!

  Kéri István Avatar Kéri István
  2023.01.01.

  positive review  Nálunk sem volt karácsony Kevin nélkül!!! Remek családi program volt, örülünk, hogy játszhattunk! Nagyon jó és részletgazdag a játék. Szórakoztató, jól kidolgozott. Nagyon jól szórakoztunk, köszönjük szépen.

  Varga Júlia Avatar Varga Júlia
  2022.12.31.

  positive review  A Kibertámadást játszottuk végig, nagyon izgalmas volt, elrepült vele az idő. Profin összeállított, jól átgondolt feladatok felnőtteknek. Mindenkinek ajánlom, aki szeret gondolkodni, összetett feladványokat megoldani.

  Ervin Sajosi Avatar Ervin Sajosi
  2022.12.27.
 • positive review  Remek játék, mindenkinek ajanlom.

  Margó Simon-Szakács Avatar Margó Simon-Szakács
  2022.12.25.

  positive review  A karácsonyi kínálatból a Kevinest választottunk és nagyon tetszett. Nem egyszerûek a feladatok, bôven van min gondolkozni. Kellemes idôtöltés volt, ajánlom mindenkinek ✨

  Kricsfalusi Fruzsina Avatar Kricsfalusi Fruzsina
  2022.12.24.

  positive review  A "Reszkessetek betörők" játékot választottam a gyerekeknek egy közös karácsony esti szórakozásra, mivel "nincs karácsony (Kevin Csobán) Cevin nélkül". Ötletes játék. Tetszett nagyon. A következő a Stranger Things lesz! Aztán a Pénzrablás..... stb. ...... Köszönjük az élményt!!

  Balla Adrienne Avatar Balla Adrienne
  2022.12.24.

  positive review  Mindenképpen ajánlom! Igaz, rajtunk eléggé kifogott a HP Főnix rendje, de nagyon jó volt Sokat kell gondolkozni rajta, nagyon jól össze van rakva a játék Keviiint várjuk már nagyon, hátha az jobban fog menni 😄😄

  Varjasi-Tóth Petra Avatar Varjasi-Tóth Petra
  2022.12.04.
 • positive review  Nagyon jó otthoni élményt nyújt.Változatos,érdekes feladatok.

  Margit Bazsó Avatar Margit Bazsó
  2022.11.15.

  positive review  A Stranger Things témájú szobát játszottuk. Bő 1,5 óra volt. Ötletes feladatok! köszönjük

  Pálfi Éva Avatar Pálfi Éva
  2022.11.10.

  positive review  Gondoltuk, hogy ebben a hőségben bent maradunk és játszunk egyet a hűvös szobában. A Gyilkos csapdáját játszottuk és nagyon tetszett! Jól kigondolt feladatok! Kreatív kihasználása az eszközöknek - chat, telefon, weboldalak. 😀 A Hotelt kerestük is merre lehet, amíg rá nem jöttünk, hogy csak a játék miatt van, de jelezzük, hogy mi megszállnánk 😀

  Zsófia Ferenczi Avatar Zsófia Ferenczi
  2022.07.04.

  positive review  Nagyon tetszett és egy kellemes szórakoztató délelőtti időtöltés volt egy esős napon :)😀😀

  Erzsébet Mészáros Avatar Erzsébet Mészáros
  2022.04.04.
 • positive review  Remek és elgondolkodtató rejtvények, emellett izgalmas játék. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyen típusú játékokat!

  Csurjáné Kozma Krisztina Avatar Csurjáné Kozma Krisztina
  2022.02.09.

  positive review  Nagyon izgalmas és nagyszerű játékokat alkottatok! 🙂 2 játékon már túl vagyunk és már nézzük a következő pályát! 🙂 Gratuláció mindenkinek!

  Norbert Nagy Avatar Norbert Nagy
  2022.01.12.

  positive review  Kiváló szórakozási lehetőség!

  Ági Biró Avatar Ági Biró
  2021.12.31.

  positive review  Szuper kis elfoglaltság akár egy-egy estére is. Érdekes, gondolkodtató feladatok, jóleső felfedezések és sikerélmény. Aki szereti a szabadulószobákat, az biztosan nem fog csalódni. 😉

  Krisztina Takács Avatar Krisztina Takács
  2021.12.26.
 • positive review  Tökéletes délutáni program volt 😊 őszinte elismerés, gratuláció a program alkotóinak‼️ a Professzor és Lisszabon eddig is a kedvenceink voltak. ...halkan megjegyezném, hogy függőséget okozhat 😂❤

  Búsné Hepp Gyöngyvér Avatar Búsné Hepp Gyöngyvér
  2021.12.25.

  positive review  Köszönjük szépen az élményt! Nagyon klassz volt. Egy-két helyen elakadtunk, de a segítség is szuperül le volt vezetve! Jó kikapcsolódás volt karácsonyra! 🌲😊

  Zsanett Sziklai Avatar Zsanett Sziklai
  2021.12.24.

  positive review  HA nincs kedved vagy társaságod kimozdulni, de szereted a krimiket , szabdulószobákat, mindnképp próbáld ki bármelyik játékot, garantált az agyalás, és a siker élmény!

  Dius Kárpáti Avatar Dius Kárpáti
  2021.12.24.

  positive review  Nagyon tetszik, hogy mindenre is figyelni kell és hogy igazi nyomozók lehettünk! 🙂

  Magonyi Zsuzsi Avatar Magonyi Zsuzsi
  2021.12.23.
 • positive review  Kislányom kapta szülinapi ajándékba a Nagy Pénzrablást, annyira tetszett neki, hogy másnap le játszottak egy másik szobát.Szóval szuper ajándék volt, köszönjük szépen.🙂

  Zétényi Karolin Avatar Zétényi Karolin
  2021.12.23.

  negative review  Mi a Karácsonyi Mentőakciót játszottuk a családdal, de egy idő után hibás linket nyitott meg a jelszó beírása után. Sajnos visszalépni sem tudtunk, mert nem töltötte be előző oldalakat. Minden alkalommal elölről kellett kezdenünk, ha vissza akartunk lépni az instrukciókhoz. Hamar meguntuk így, ezért nem is játszottuk végig.

  Szakál Anna Avatar Szakál Anna
  2021.12.23.

  positive review  Nagyon tetszett! Borzasztó jól ki lett találva az egész! Kapásból 2 "pályát" is megvettük, de biztosan végig csináljuk az összeset! Köszönjük az élményt!

  Nikolett Mátrai Avatar Nikolett Mátrai
  2021.12.19.

  positive review  Ketten játszottuk párommal a Nagy Pénzrablás játékot, nagyon bejött. Nem könnyű, kellett azért néhány segítség, de ez nem rontott az élményen! Gratulálunk a készítőknek! 😎

  Pék Gábor Avatar Pék Gábor
  2021.12.01.
 • positive review  A Nagy Pénzrablás játékot játszottuk, imádjuk a sorozatot 🙂 és nagyon tetszett, sokat járunk szabadulószobába és teljesen visszaadta azt a fajta gondolkodásmódot is. Már ki is néztük a következőt 🙂

  Nagy Viola Avatar Nagy Viola
  2021.12.01.

  positive review  Tetszett, hogy egyes feladatokon komolyabban gondolkodni kellett. És jó volt, hogy viszonylag sokáig tartott, nem annyi, hogy negyed óra alatt végigszalad rajta az ember. 🙂 Az pedig külön jó, hogy minden feladathoz van segítség, néha igénybe kell venni szerintem. 🙂

  Viktória Szabó Avatar Viktória Szabó
  2021.11.03.

  positive review  Nekem a lánybúcsúmon volt az egyik program. Mi nagyon élveztük. Nagyon jók a feladatok. Mindenképp ki fogunk próbálni még másik játékokat is. Csak ajánlani tudom mindenkinek 🙂🙂

  Szmolka-Vargha Petra Avatar Szmolka-Vargha Petra
  2021.09.25.

  positive review  Nagyon tetszett a megvásárolt játék, minket “megdolgoztatott”. Kifejezetten jó, hogy ki kellett lépni a keretek közül és nem “sablonokkal” dolgoztatok. Ötletes, újszerű feladatok, amik abszolút hozták a “Harry Potter-érzést”. A vásárlás abszolút gördülékenyen és flottul ment, a játékon kívüli segítség is gyors és korrekt volt!

  Fehérvári Elvira Avatar Fehérvári Elvira
  2021.06.05.
 • positive review  Nagyon érdekes, izgalmas feladatokkal kellett megküzdenünk, hogy megmentsük Kevint! Igazán jól szórakoztunk! Fordulatos és néha meglepő helyzetekbe kerülhetünk a játék során! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a kihívásokat!

  Erdős Hajnal Avatar Erdős Hajnal
  2023.01.12.

  positive review  A Harry Potteres játékokkal játszottunk. Mind a kettő nagyon tetszett!!

  Kéri István Avatar Kéri István
  2023.01.01.
 • positive review  Nálunk sem volt karácsony Kevin nélkül!!! Remek családi program volt, örülünk, hogy játszhattunk! Nagyon jó és részletgazdag a játék. Szórakoztató, jól kidolgozott. Nagyon jól szórakoztunk, köszönjük szépen.

  Varga Júlia Avatar Varga Júlia
  2022.12.31.

  positive review  A Kibertámadást játszottuk végig, nagyon izgalmas volt, elrepült vele az idő. Profin összeállított, jól átgondolt feladatok felnőtteknek. Mindenkinek ajánlom, aki szeret gondolkodni, összetett feladványokat megoldani.

  Ervin Sajosi Avatar Ervin Sajosi
  2022.12.27.
 • positive review  Remek játék, mindenkinek ajanlom.

  Margó Simon-Szakács Avatar Margó Simon-Szakács
  2022.12.25.

  positive review  A karácsonyi kínálatból a Kevinest választottunk és nagyon tetszett. Nem egyszerûek a feladatok, bôven van min gondolkozni. Kellemes idôtöltés volt, ajánlom mindenkinek ✨

  Kricsfalusi Fruzsina Avatar Kricsfalusi Fruzsina
  2022.12.24.
 • positive review  A "Reszkessetek betörők" játékot választottam a gyerekeknek egy közös karácsony esti szórakozásra, mivel "nincs karácsony (Kevin Csobán) Cevin nélkül". Ötletes játék. Tetszett nagyon. A következő a Stranger Things lesz! Aztán a Pénzrablás..... stb. ...... Köszönjük az élményt!!

  Balla Adrienne Avatar Balla Adrienne
  2022.12.24.

  positive review  Mindenképpen ajánlom! Igaz, rajtunk eléggé kifogott a HP Főnix rendje, de nagyon jó volt Sokat kell gondolkozni rajta, nagyon jól össze van rakva a játék Keviiint várjuk már nagyon, hátha az jobban fog menni 😄😄

  Varjasi-Tóth Petra Avatar Varjasi-Tóth Petra
  2022.12.04.
 • positive review  Nagyon jó otthoni élményt nyújt.Változatos,érdekes feladatok.

  Margit Bazsó Avatar Margit Bazsó
  2022.11.15.

  positive review  A Stranger Things témájú szobát játszottuk. Bő 1,5 óra volt. Ötletes feladatok! köszönjük

  Pálfi Éva Avatar Pálfi Éva
  2022.11.10.
 • positive review  Gondoltuk, hogy ebben a hőségben bent maradunk és játszunk egyet a hűvös szobában. A Gyilkos csapdáját játszottuk és nagyon tetszett! Jól kigondolt feladatok! Kreatív kihasználása az eszközöknek - chat, telefon, weboldalak. 😀 A Hotelt kerestük is merre lehet, amíg rá nem jöttünk, hogy csak a játék miatt van, de jelezzük, hogy mi megszállnánk 😀

  Zsófia Ferenczi Avatar Zsófia Ferenczi
  2022.07.04.

  positive review  Nagyon tetszett és egy kellemes szórakoztató délelőtti időtöltés volt egy esős napon :)😀😀

  Erzsébet Mészáros Avatar Erzsébet Mészáros
  2022.04.04.
 • positive review  Remek és elgondolkodtató rejtvények, emellett izgalmas játék. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyen típusú játékokat!

  Csurjáné Kozma Krisztina Avatar Csurjáné Kozma Krisztina
  2022.02.09.

  positive review  Nagyon izgalmas és nagyszerű játékokat alkottatok! 🙂 2 játékon már túl vagyunk és már nézzük a következő pályát! 🙂 Gratuláció mindenkinek!

  Norbert Nagy Avatar Norbert Nagy
  2022.01.12.
 • positive review  Kiváló szórakozási lehetőség!

  Ági Biró Avatar Ági Biró
  2021.12.31.

  positive review  Szuper kis elfoglaltság akár egy-egy estére is. Érdekes, gondolkodtató feladatok, jóleső felfedezések és sikerélmény. Aki szereti a szabadulószobákat, az biztosan nem fog csalódni. 😉

  Krisztina Takács Avatar Krisztina Takács
  2021.12.26.
 • positive review  Tökéletes délutáni program volt 😊 őszinte elismerés, gratuláció a program alkotóinak‼️ a Professzor és Lisszabon eddig is a kedvenceink voltak. ...halkan megjegyezném, hogy függőséget okozhat 😂❤

  Búsné Hepp Gyöngyvér Avatar Búsné Hepp Gyöngyvér
  2021.12.25.

  positive review  Köszönjük szépen az élményt! Nagyon klassz volt. Egy-két helyen elakadtunk, de a segítség is szuperül le volt vezetve! Jó kikapcsolódás volt karácsonyra! 🌲😊

  Zsanett Sziklai Avatar Zsanett Sziklai
  2021.12.24.
 • positive review  HA nincs kedved vagy társaságod kimozdulni, de szereted a krimiket , szabdulószobákat, mindnképp próbáld ki bármelyik játékot, garantált az agyalás, és a siker élmény!

  Dius Kárpáti Avatar Dius Kárpáti
  2021.12.24.

  positive review  Nagyon tetszik, hogy mindenre is figyelni kell és hogy igazi nyomozók lehettünk! 🙂

  Magonyi Zsuzsi Avatar Magonyi Zsuzsi
  2021.12.23.
Harry Potter otthoni szabadulószoba

Éld újra a történetet!
 Harry Potter inspirálta játék

Éljétek át a legemlékezetesebb pillanatokat egy otthon játszható szabadulós játék keretében! Ízelítőként, a teljesség igénye nélkül eláruljuk, hogy olyan jelentőségteljes pillanatokat élhettek újra, mint a Süveg döntése, a Bölcsek Kövének megszerzése, Sirius megmentése, bejutni a Titkok Kamrájába, stb. 

Gondosan felépített játékmenet, hogy egy kerek egész történetként felelevenítsük a varázsvilág legemlékezetesebb pillanatait. 

És ezek még csak ízelítők! Játékunk új, izgalmas elemeket, megoldások tárházát fogja felvonultatni a digitális térben. Játékunk olyan feladatokat is tartalmaz, melyet opcionálisan ki tudtok nyomtatni, így nem feltétlenül a számítógép előtt ülve kell megoldanotok. Ezeket a dokumentumokat is eléritek a játék megvásárlását követően.

A játékot úgy alkottuk meg, hogy párhuzamosan is megoldható feladatokkal, akár több fős csapatok is jól szórakozzanak! 
Készüljetek fel, hogy sok-sok feladat keretében, több “wow” élményt tapasztalhattok meg és a kreatív, meglepő megoldásoknak köszönhetően új és új élményekben lesz részetek a játékon belül!

 

Játékunk ára: 4990Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos! Magyarországon az első és legjobb #1

harry potter otthoni szabadulószoba (1)

JURASSIC ESCAPE – Lépj be a dinoszauruszok világába!

EZ A JÁTÉKUNK MÁR MOBILON IS JÁTSZHATÓ!

Jurassic Escape játékunk egy merőben új típusú játék az otthoniszabaduloszoba kínálatában. Gyakorlatilag egy budapesti méltán híres szabadulószoba virtuális mása, mely a Virtuálisbejárás csapatának kitartó és profi munkájának eredménye. 60 perc áll rendelkezésre a kijutásra a virtuális térben. Haladjatok szobarészről szobarészre, oldjátok meg a rejtvényeket, pontosan úgy mintha ott lennétek a valós játékban. Mozogjatok a helységek között 360 fokban, szerezzétek meg a tárgyakat, keltsétek életre a szobát a feladatok megoldásával.

Interaktív szabadulós játékunk eredeti megoldásokkal, izgalmas élményelemekkel vár Benneteket egy elképesztő látványvilágban. Merülj el a dzsungelben! A csapatmunka itt elengedhetetlen!

Egy történet mentén fog haladni a játék, kreatív, izgalmas feladatokba lesz részetek.

A külvilágtól távol álló szigetet, amely csodás lényeknek adott otthont egy óriási vihar támadta meg, melynek hatására az eddig oly biztosnak tűnő rendszer véglegesen meghibásodott.
Egy csupán 60 percig működő egység tartja még zárva a kapukat, de ha ez az idő is letelik, minden dinoszaurusz kiszabadul, beleértve a sziget legveszélyesebb ragadozóját, a T-Rexet!

Ha ez a katasztrófa bekövetkezik, a szigeten tartózkodóknak
esélyük sem lesz a menekülésre, így most egyedül rátok, bátor kalandorokra számíthatnak! 

Játékunk ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Nincs Karácsony Kevin nélkül!

Reszkessetek Betörők Otthoni szabadulós játék!

Új játékunk Karácsonyra elérhető!

Elképesztően kreatív, hangalapú, videós, interaktív feladatok és játékra létrehozott valósághű profilok/weboldalak teljes mértékben a történetre szabva. Komplex, vicces és izgalmas történet a nagyszerű játékélményért!

Fedezzétek fel a McCallister házat, segítsetek Kevinnek összeállítani a csapdákat, hallgassátok ki a betörők beszélgetését és készüljetek fel a rablók támadására! Ezen kívül még sok más izgalmas feladattal találkozhattok!

Játékunk ára: 4990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Északi Sark Expedíció

 

Új Karácsonyi játék!

Kerüljetek Karácsonyi hangulatba, már második, külön erre az ünnepre készített játékunkkal!

Emlékezzetek az ünnepi dallamokra, segítsetek a manóknak,  kézbesítsétek az ajándékokat… és még sok más a Karácsonyi Ünnepekhez kötődő könnyed rejtvénnyel várunk!

Kreatív, interaktív feladatok kis és nagy manóknak, hogy a család minden tagja jól szórakozzon! Ezt a játékunkat inkább a könnyebb kategóriába sorolnánk, kevésbé komplex feladatokkal, mely a családokat célozza, mintsem, akik bonyolult és több szinten összetett feladatokat keresik.

Játékunk ára: 4990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

A bűnügyi nyomozás

Egy gyilkosság története, melyre eddig soha nem derült fény. Nyomozók bőrébe bújva göngyölítsétek fel az ügyet és rekonstruljátok a gyilkosságot, hogy megoldjátok a 30 éve elfeledett esetet.

Vajon milyen utat járt be a gyilkos? Hogyan fogta el áldozatát és mi volt az indíték? Hívjátok fel a szemtanút, beszéljetek rendőrfőkapitánnyal, kövessétek a nyomokat és fedjétek fel a titkokat! 

Nyomozós játék, izgalmas feladatok, kreatív megoldások és több platform bevonása a valósághű és változatos játékélményért!

 

Játékunk ára: 4990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Elrabolva

Egy budapesti lány nyomtalanul eltűnt! A rendőrség tanácstalan. Egyik barátja eltökélte, hogy mindent megtesz a lány felkutatásáért, azonban egyedül nem képes rá! Szüksége van a rátermettségetekre, leleményességetekre és kitartásotokra!

Keressétek a nyomokat, oldjátok meg a rejtvényeket, mielőtt túl késő lenne!  A lány hozzátartozói kétségbeesettek és nem rendelkeznek hasznos információval! Képesek vagytok összekötni a szálakat, felfedni a rejtélyes nyomokat és kapcsolódási pontokat mi történhetett Wendy-vel?

Kitalált kalandunk új játékmechanikákat, platformokat és játékra készített weboldalakat hív segítségül, melyekkel teljesen elmerülhettek a kalandban. 

Nem kell semmit letöltenetek, vagy unalmas dokumentumokat bújnotok, játékunkat belépést követően érhetitek el és indulhat is a kaland! Folyamatos és pörgős játékmenet egy könnyedebb, ám annál akciódúsabb otthoni szabadulós játékban!

 

Játékunk ára: 4490Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Karácsonyi Mentőakció

 

Segítsetek megmenteni a Karácsonyt!

Fokozzátok a Karácsonyi hangulatot külön erre az ünnepre készített játékunkkal!

Segítsetek a Mikulásnak összeállítani a listáját! Találjátok meg az eltűnt manókat, hogy minden ajándék időben elkészüljön! Hallgassátok a legszebb Karácsonyi dalokat és mentsétek meg Rudolfot, a rénszarvast!

Végül segítsetek kézbesíteni az ajándékokat világszerte!

Kreatív, interaktív feladatok kis és nagy manóknak, hogy a család minden tagja jól szórakozzon! Karácsonyi Mentőakció játékunkat inkább a könnyebb kategóriába sorolnánk, mely a családokat célozza, mintsem, akik bonyolult és több szinten összetett feladatokat keresik. 

A játék ára: 4490 Ft Ft

Harry Potter otthoni szabadulószoba

Stranger Things szabadulószoba

Az ikonikus sorozat legemlékezetesebb pillanatai egy szabadulós játék keretében! Készen álltok felfedezni Hawkins városának titokzatos rejtélyeit és belépni a másik világba?! 

Fejtsétek meg Will üzenetét, keressétek meg Tizit, lépjetek át a Hellyel lefelébe Hopperrel, törjétek fel a titkos üzenetet és derítsétek ki mi a szovjetek terve…

Izgalmas kaland a digitális térben valósághű eszközökkel és szereplőkkel. 

Gondosan felépített játékmenet, hogy egy kerek egész történetként felelevenítsük a sorozat legemlékezetesebb pillanatait. 

 

Játékunk ára: 4990Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos! Magyarországon az első és legjobb #1

harry potter otthoni szabadulószoba (1)

A Főnix Rendje!
Harry Potter inspirálta játék

Legújabb játékunk újra a Varázslóvilágba kalauzol benneteket, ám ezúttal a Főnix Rendje köré épül a játékmenet. Ismerjétek meg a Rend tagjait, szerezzétek meg a jóslatot, teljesítsétek a Rend küldetéseit! 

Teljes mértékben a történetből kiragadott mozzanatok és a sztorira készített játékmenet! Izgalmas, kihívást jelentő, több készséget igénylő feladatok, hogy mindenki kellő kihívással találkozzon, viszont sikerélménnyel fejezze be a játékot.

Profi csapat által felépített, újabb izgalmas feladatokkal és megoldásokkal várunk benneteket varázslóvilág inspirálta kalandunkban!

Játékunk sok olyan feladatot is tartalmaz, melyet opcionálisan ki tudtok nyomtatni, így nem feltétlenül a számítógép előtt ülve kell megoldanotok. Ezeket a dokumentumokat is eléritek a játék megvásárlását követően.

A játékot úgy alkottuk meg, hogy párhuzamosan is megoldható feladatokkal, több fős csapatok is jól szórakozzanak!

Újabb szuper kaland, logikai, képes, szöveges, interaktív feladatokkal, akárcsak egy valós szabadulószobában!

Játékunk ára: 4990Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

A Nagy Pénzrablás szabadulós játék

Pénzrablás, avagy raboljátok ki a Magyar Nemzeti Bankot! 

Nyerjétek el a Professzor bizalmát és legyetek részesei a következő akciónak! Vegyetek részt a rablás tervezésében, készüljetek fel az esetleges váratlan helyzetekre és tartsátok meg a hidegvéreteket az akció alatt. 

Kövessétek a Professzor és Lisszabon utasításait, segítsetek Rio-nak belépni a rendőrség titkos rendszerébe és kifejezetten vigyázzatok a lázadó túszokkal!

Elképesztően kreatív feladatok teljes mértékben a történetre szabva, valósághű, izgalmas párbeszédek, valós eszközök, helyszínek, játékra készített videók, telefonhívások…

Legyetek részesei a Nagy Pénzrablásnak egy szabadulós játék keretében!

 

A játék ára: 4990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

harry potter otthoni szabadulószoba (1)

A Hét Főbűn!

Hiúság, Bujaság, Falánkság, Kapzsiság, Harag, Kevélység, Irigység

Egy gyilkos a kardinális bűnök szerint választja ki és gyilkolja meg áldozatait brutálisan. Profi bűnözővel van dolgunk, aki kikerüli a hatóságokat és minimális nyomot hagy maga után. Arra készül, hogy megölje hetedik áldozatát. Képesek vagytok megfejteni a rejtvényeket és felfedni a nyomokat, mielőtt bevégzi tervét?

Kreatív, interaktív, kihívást jelentő feladatok, folyamatos játékmenet!

Nyomozzatok a közösségi média oldalakon, találjátok meg az áldozatok profilját és oldjátok meg a rejtvényeket, kapcsoljátok össze az elvarratlan szálakat, melyekkel megakadályozhatjátok az utolsó gyilkosságot! 

Ha szeretitek a nyomozást és kihívást jelentő feladatokat, egy horrorisztikus történetben, akkor ezt a játékunkat imádni fogjátok!

Játékunk ára: 4990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

EGYESÍTSD A SZUPERHŐSÖK CSAPATÁT

A Bosszúállók szétszéledtek. Egy titokzatos személy a keleti szentélyek látogatásakor vészjósló üzenet birtokába kerül, mely Thanos eljövetelét jövendöli. A Bosszúállók közül, azonban egyedül Vasemberről hallani az utóbbi időben.

Keressétek fel Vasembert, majd közös erővel kutassátok fel a Bosszúállókat. Hol lehet Thor, Fekete Özvegy, Sólyomszem és Amerika Kapitány? Thanos a Föld felé tart és nincs sok időtök egyesíteni a szuperhősök csapatát!

Bosszúállók inspirálta otthoni szabadulós játékunkban teljesen egyedi feladatokkal, izgalmas megoldásokkal várunk benneteket!

Ezúttal éljétek át a szabadulószobák izgalmait az otthonotokban! Az ötletes, összetett és elgondolkodtató feladatok és megvalósítás miatt a játék Bosszúállók univerzum háttérismeret nélkül is izgalmas élmény, így azok is jól szórakozhatnak, akik nem látták a filmeket!

Bosszúállók játékunk olyan feladatokat is tartalmaz, melyet opcionálisan ki tudtok nyomtatni, így nem feltétlenül a számítógép előtt ülve kell megoldanotok. Ezeket a dokumentumokat is eléritek a játék megvásárlását követően.

A játékot úgy alkottuk meg, hogy párhuzamosan is megoldható feladatokkal, akár több fős csapatok is jól szórakozzanak.

 

Játékunk ára: 4990Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

A GYILKOS CSAPDÁJA

Legújabb kalandunkban a méltán híres “Fűrész” filmekből inspirálódtunk, így izgalmas, fordulatokkal teli játékba csöppenhettek. Egy kívülről átlagosnak tűnő eset, mely valójában egy  jól átgondolt terv, egy pszichopata beteg elméjének szüleménye!

Feladatotok az lesz, hogy megállítsátok és leleplezzétek a pszichopata szörnyű tervét.  Ki áll mindezek mögött? Mi az indíték? 

Törekedtünk a realisztikus játékra, így virtuális személyekkel kommunikálva, valósnak tűnő weboldalakat felfedezve, akár telefonhívást indítva fogtok tudni továbbhaladni. Készen álltok a valóság és fikció közötti határ elhomályosítására?

Izgalmas, akár párhuzamosan is végezhető feladatrészek, melyek néhol könnyedebben – azonnali sikerélményt biztosítva, néhol igazán komplex és összetett rejtvényeket elétek állítva kísérnek végig a történeten.

Játékunk ára: 4490Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Kibertámadás

Az első kalandunk, egy fiktív történet, mely során hatalmas kibertámadás éri a világ vezető vállalatait. Ez a támadás továbbgyűrűzik, mely azt eredményezi, hogy bárki célpont lehet, aki számítógéppel, vagy okos eszközzel rendelkezik.

Egy nyomozó bőrébe bújhattok, aki segíthet megállítani a támadókat. Utatok során sok különböző feladattal találkozhattok. Külön a játékra készített weboldalak, videók és interaktív elemek teszik a rejtélyek megoldását valószerűvé és felejthetetlenné. Tényleg az volt a célunk, hogy ne egy játékban érezzétek magatokat, hanem valóban átéljétek a történetet meglepő fordulatokkal és még meglepőbb eszközökkel.

Egyetlen ügynökkel tartjátok a kapcsolatot, akivel különböző módokon kommunikálhattok.

Kik állnak a támadás mögött? Mi lehet a támadás valódi célja?

Többet nem mondhatunk spoilerek nélkül, de ha szeretitek a kreatív, izgalmas feladatokat, az összeesküvés-elméleteket, krimiket, és csavarokkal teli történeteket, akkor ezt imádni fogjátok.

 

A játék ára: 4990Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Húsvét Szabadulószoba

Kifejezetten családi játékunk, Húsvét témában!

A Húsvéti Szabadulás, avagy Húsvéti szabadulószoba

Annyit elárulhatunk, hogy az egész család jól fog szórakozni! Kicsik és nagyok számára is szórakoztató, néhol könnyed, néhol nehezebb feladatok, hogy minden korosztály kivegye a részét a kalandból. Interaktív, szórakoztató feladatok és egy izgalmas történet Húsvéti témában, egy kis oktató jelleggel, hogy a Húsvét történetébe is bvetekintést nyerjünk. Kifejezetten családi játék!

Játékunk ára: 4490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Vásárlás után email üzenetben megkapod a weboldal elérési útvonalát, mely a játékra irányít. Ezt követően meg kell adnod a pénztár oldalon létrehozott felhasználóneved és jelszavad, melyekkel bejelentkezve elindul a játék.

Amire szükségetek van: laptop vagy asztali számítógép, internetkapcsolat, toll és papír – jegyzeteléshez. (Esetleg nyomtató, de nem szükségszerű) 🙂 ( Jurrasic Escape játékunk mobilon is játszható)

Játékmenet: A játékban való továbblépéshez, akárcsak egy valós szabadulószobában, kódokat kell megfejtenetek , rejtélyeket kell megoldanotok,  melyek külön a játékra készített weboldalakra vezetnek. Kommunikálnotok kell bizonyos virtuális személyekkel.

Bejelentkezésed után nyomon tudjuk követni, hogy végig tudtad e játszani a játékot, illetve hány alkalommal jelentkeztél be. Bármikor lejátszhatod, csak akkor töröljük a hozzáférésed, ha látjuk, hogy sikeresen lejátszottad. A játékot megvásárlást követően bármikor lejátszhatod az elkövetkezendő egy hónapban. (AJÁNDÉKUTALVÁNY vásárlása esetén az utalvány 1 évig felhasználható és a lejátszásra rendelkezésre álló egy hónap, csak az utalvány beváltásától kezdődik).   Bármi egyéb kérdésed van, vagy elakadnál, telefonon is szívesen segítünk a 06 70 398 398 92 telefonszámon vagy facebook oldalunkon is gyorsan válaszolunk.

Következő játékaink FOLYAMATOSAN érkeznek!

A minőségi, otthoni szabaulós Játékok teljes kínálatát VONULTATJUK FEL!