JÁTÉKAINK

A rend
Húsvét Szabadulószoba
Bosszúállók szabadulószoba
Győzd le az Éjkirályt
Győzd le az Éjkirályt
Bosszúállók szabadulószoba
Jurassic Escape
Jurassic Escape
Jurassic Escape
Bosszúállók szabadulószoba
Bosszúállók szabadulószoba
Győzd le az Éjkirályt
Húsvét Szabadulószoba
Győzd le az Éjkirályt
Győzd le az Éjkirályt
Jurassic Escape
A rend
Jurassic Escape
Éhezők Viadala
Jurassic Escape

HOGYAN MŰKÖDIK

Képzelj el egy újfajta szabadulós élményt, amelyet saját otthonotban is megtapasztalhatsz – ez az Otthoni Szabadulószoba.
Egyetlen lépésre a megszokott szabadulószobák izgalmaitól, azonban teljes mértékben az online térben – jobb, mint egy könyv, lebilincselőbb, mint egy TV műsor, jóval összetettebb, mint egy egyszerű rejtvénygyűjtemény.
Úgy kell elképzelni, mint egy magával ragadó rejtélyt, ahol témától függően detektív kalapot kell felöltenetek, vagy belépni a jól ismert varázsvilágba, vagy akár megakadályozni egy sorozatgyilkost ördögi tervében egy tekervényes krimiben.
Fedezz fel valósnak tűnő weboldalakat, vagy akár kövess a való világban elrejtett nyomokat, kommunikálj virtuális személyekkel, oldj meg hangalapú, videós, képes és sok-sok típusú izgalmas feladatot, melyekkel biztosan nem találkoztál még máshol!

A történet akkor kezdődik, amikor belépsz az online felületünkre. Itt minden instrukciót megtalálsz, hogy induljon a nyomozással vegyített szabadulós játék. Alkoss egy csapatot barátaiddal, pároddal, vagy akár az egész családdal és lépjetek be az Otthoni szabadulós játékok világába.

Megvásárolod a játékot

Biztonságos online felületünkön, az otthonod kényelmét élvezve tudod megvásárolni a játékot, mely a vásárlást követően egy hónapig játszható le.

Belépsz a felületre

Sikeres vásárlás után elérhetővé válik egy online felület, ahol minden szükséges információt megtaláltok a játékhoz, illetve itt találjátok a letölthető nyomtatható tartalmakat is.

Játszol, amikor csak kedved tartja

Nem kell időpontot foglalnod. Bármikor indulhat a játék vagy nyomozás.  

Add ajándékba bármilyen alkalomra

Válaszd ki a játékot, vagy egyedi ajándékcsomagot, és mi készítjük is a szuper utalványt, melyet emailben küldünk. Az utalvány 12 hónapig váltható be. 

VÉLEMÉNYEK

A Bűnügyi Nyomozás

Lépj be a sötét, rejtélyes világba, ahol a hallgatásba burkolózott igazság várja, hogy felfedezd. “A Bűnügyi Nyomozás” egy rendkívül izgalmas otthoni szabadulós játék, ahol a múlt homályba vesző, elfeledett bűnténye kihívás elé állítja logikádat és éleslátásodat.

30 évvel ezelőtt történt egy brutális gyilkosság, melynek ügye sosem zárult le, a gyilkos pedig szabadon járhat. Most, nyomozóként a te feladatod, hogy rekonstruáld a rettentő eseményt, kövesd a régen elveszettnek hitt nyomokat és leplezd le a gyilkost.

De mi vezetett a véres cselekményhez? Milyen útvonalat járt be a gyilkos? Hogyan kerítette hatalmába áldozatát, és mi hajtotta végre a szörnyűséget? Kapcsolatba kell lépned egy régóta hallgató szemtanúval, együttműködni a rendőrfőnökkel, és követned a gyilkos nyomait, hogy felfedhesd a titkot, ami mögötte rejlik.

A “Bűnügyi Nyomozás” egy olyan játék, ahol a logikai kihívások, a kreatív problémamegoldás és a több platform használata garantálja a valósághű és izgalmas játékélményt. Ebben a világban minden egyes nyom számít, minden apró részlet lehet a kulcs a gyilkosság megfejtéséhez.

Merülj el a titkokkal teli világban, és bizonyítsd be, hogy képes vagy feltárni a legnehezebb bűnügyeket is. Csatlakozz hozzánk a “Bűnügyi Nyomozásban”, és derítsd ki, hogy mi történt valójában azon a végzetes napon 30 évvel ezelőtt!

Játékunk ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Harry Potter otthoni szabadulószoba

Egy legendás történet
Éljétek át a legemlékezetesebb pillanatokat egy otthon játszható szabadulós játék keretében! Ízelítőként, a teljesség igénye nélkül eláruljuk, hogy olyan jelentőségteljes pillanatokat élhettek újra, mint a legendás kalap döntése, megtanulni a kígyók nyelvén, bejárni a varázskastélyt, és még sok más kalandot!

Gondosan felépített játékmenet, hogy egy kerek egész történetként bejárjuk a legendás varázsvilágot!

És ezek még csak ízelítők! Játékunk új, izgalmas elemeket, megoldások tárházát fogja felvonultatni a digitális térben, melyekkel igazán varázslóknak vagy boszorkányoknak érezhetitek magatokat. Játékra készített valósnak tűnő weboldalak, karakterek, chat beszélgetések, videós feladatok…

A játékot úgy alkottuk meg, hogy párhuzamosan is megoldható feladatokkal, akár több fős csapatok is jól szórakozzanak! 
Készüljetek fel, hogy sok-sok feladat keretében, több “wow” élményt tapasztalhattok meg és a kreatív, meglepő megoldásoknak köszönhetően új és új élményekben lesz részetek a játékon belül!

 

Játékunk ára: 6490Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos! Magyarországon az első és legjobb #1

Cégünk nem áll kapcsolatban filmkészítő vállalkozással, ettől elkülönülten függetlenül működik.

Játékunk nem egy Harry Potter otthoni szabadulós játék!  Harry Potter online szabadulós játék az egész világon nem létezik. Játékunk egy mágikus világban játszódik, ami már több ezer éve létezik sok-sok könyv, film és játék merített már belőle ötletet és inspirációt

Harry Potter otthoni szabadulószoba

Bűnügyi Akták 

Engedd szabadjára a benned rejlő nyomozót! 

Tapasztald meg milyen készségekre van szüksége egy bűnügyi nyomozónak egy szabadulós/detektívjátékban.
Interaktív nyomozás, mersterséges intelligenciát alkalmazó szemtanú kihallgatás, valós telefonhívás játékba építve, kreatív feladatok és egy szövevényes, ám kerek egész gyilkossági történet. 

Egy páratlan utazás a nyomozók gondolkodásmódjába!

Gazdag gyanúsítotti körrel és számos megoldandó rejtéllyel a ‘Bűnügyi Akták’ izgalmas és magával ragadó élményt nyújt mindenkinek, aki szeret egy jó krimiben nyomozni.

Vállald egy detektív szerepét, akinek feladata egy alvilági figurához köthető gyilkosságok megoldása. Több gyanúsítottat kell megvizsgálni, megtalálni a gyilkost, majd ezt követően beküldeni az üggyel kapcsolatos teljes bűnügyi jelentést felgöngyölítve a gyilkos motivációit, kapcsolatait, és az áldozatok múltját. Minden gyanúsítottnak megvan a maga titka és motivációja, amelyeket a játékosoknak fel kell göngyölíteniük.

Játékunk olyan tekintetben is újítás, hogy ez egy olyan komplex detektívjáték, melyet teljesen önállóan is megoldhattok, vagy ha túl nehéznek bizonyulna akkor egy virtuális nyomozó segítségével iránymutatást is kaphattok az információk tengerében.

Legösszetettebb játékunk biztosan kihívást nyújt tapasztalt játékosoknak is. 

Játékidő jellemzően 3-6 óra.

 

Játékunk ára 9990Ft.

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos! Magyarországon az első és legjobb #1

Harry Potter otthoni szabadulószoba

EZ A JÁTÉKUNK EGY  VALÓDI SZABADULÓSZOBA DIGITÁLIS VÁLTOZATA

Varázs Iskola játékunk egy merőben új típusú játék az otthoniszabaduloszoba kínálatában. Gyakorlatilag egy budapesti méltán híres szabadulószoba virtuális mása, mely a Virtuálisbejárás csapatának kitartó és profi munkájának eredménye. 60 perc áll rendelkezésre a kijutásra a virtuális térben. Haladjatok szobarészről szobarészre, oldjátok meg a rejtvényeket, pontosan úgy mintha ott lennétek a valós játékban. Mozogjatok a helységek között 360 fokban, szerezzétek meg a tárgyakat, keltsétek életre a szobát a feladatok megoldásával.

Innen ki sem akartok majd szabadulni! Kezdjétek utatokat a legendás pályaudvaron, járjátok be a Varázslóiskola titkos pontjait, ismerjétek meg a birtokot, jussatok be boszorkányok és varázslók klubhelyiségébe, tanuljátok meg a szükséges varázslatot, hogy kiszabaduljatok!  Sok-sok varázslatos pillanat visszaköszön ebben a játékunkban is. 

Játékunk ára: 7990Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos! Magyarországon az első és legjobb #1

Cégünk nem áll kapcsolatban filmkészítő vállalkozással, ettől elkülönülten függetlenül működik.

Játékunk nem egy Harry Potter otthoni szabadulós játék!  Harry Potter online szabadulós játék az egész világon nem létezik. Játékunk egy mágikus világban játszódik, ami már több ezer éve létezik sok-sok könyv, film és játék merített már belőle ötletet és inspirációt

harry potter otthoni szabadulószoba (1)

JURASSIC ESCAPE – Lépj be a dinoszauruszok világába!

EZ A JÁTÉKUNK MÁR MOBILON IS JÁTSZHATÓ! EGY VALÓDI SZABADULÓSZOBA DIGITÁLIS VÁLTOZATA

Jurassic Escape játékunk egy merőben új típusú játék az otthoniszabaduloszoba kínálatában. Gyakorlatilag egy budapesti méltán híres szabadulószoba virtuális mása, mely a Virtuálisbejárás csapatának kitartó és profi munkájának eredménye. 60 perc áll rendelkezésre a kijutásra a virtuális térben. Haladjatok szobarészről szobarészre, oldjátok meg a rejtvényeket, pontosan úgy mintha ott lennétek a valós játékban. Mozogjatok a helységek között 360 fokban, szerezzétek meg a tárgyakat, keltsétek életre a szobát a feladatok megoldásával.

Interaktív szabadulós játékunk eredeti megoldásokkal, izgalmas élményelemekkel vár Benneteket egy elképesztő látványvilágban. Merülj el a dzsungelben! A csapatmunka itt elengedhetetlen!

Egy történet mentén fog haladni a játék, kreatív, izgalmas feladatokba lesz részetek.

A külvilágtól távol álló szigetet, amely csodás lényeknek adott otthont egy óriási vihar támadta meg, melynek hatására az eddig oly biztosnak tűnő rendszer véglegesen meghibásodott.
Egy csupán 60 percig működő egység tartja még zárva a kapukat, de ha ez az idő is letelik, minden dinoszaurusz kiszabadul, beleértve a sziget legveszélyesebb ragadozóját, a T-Rexet!

Ha ez a katasztrófa bekövetkezik, a szigeten tartózkodóknak
esélyük sem lesz a menekülésre, így most egyedül rátok, bátor kalandorokra számíthatnak! 

Játékunk ára: 7990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Reszkessetek Betörők

Készülj fel egy hihetetlenül izgalmas, otthoni szabadulós játékra, amelyben a jól ismert “Reszkessetek Betörők!” világába csöppensz!

Ebben a játékban nem csak a rejtvények és fejtörők szerelmesei, de a kreativitásukat szerető játékosok is megtalálják a számításukat. Hangalapú, videós feladatok, valósághű, a játékra szabott profilok és weboldalak várják a játékost, hogy elmerüljön a történetben.

Bejárod a híres McCallister ház minden zugát, segítséget nyújtasz Kevinnek a csapdák összeállításában, kihallgatod a gonosz betörők beszélgetését és felkészülsz a nagy támadásra!

Fedezd fel a játék humoros és izgalmas oldalát is, míg végighaladsz a komplex, de szórakoztató történeten, amely garantáltan felejthetetlen játékélményt nyújt!

Készen állsz arra, hogy belépj a “Reszkessetek Betörők” világába, és a saját bőrödön éld át a karácsony ünnepekor játszódó kalandot?

Játékunk ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

A Maya Birodalom rejtélye!

Az elveszett kincs nyomában!

A rejtély, a történelem és az izgalom hihetetlen kalandjába invitálunk. Ebben az online szabadulós játékban Miss Navar, a világhírű régész és kutató szerepét veszed át, aki egy szenzációs felfedezést tett. Miss Navar egy régen elveszettnek hitt, ámde hatalmas értékű kincsről bukkant rá információra, amelyről korábban csak a maya legendák meséltek.

A professzor azonban nem csak a kincset találta meg, hanem a veszélyt is. Hatalomra éhes ellenségek, akik szintén a kincs után kutatnak, rájöttek, hogy ő az egyetlen, aki ismeri a kincs pontos helyét. Miss Navarnak menekülnie kell, és közben meg kell szereznie a térképet, ami a kincshez vezet.

A “Maya Birodalom – Az elveszett kincs nyomában” játékban egyik rejtélyes helyszínről a másikra kell utaznod, ahol a maya birodalom titkait kell megfejtened, logikai fejtörőket kell megoldanod, és el kell kerülnöd az ellenségeidet. Fel kell fedned a titkokat, és össze kell gyűjtened a nyomokat, hogy megtaláld a legendás kincshez vezető térképet.

Fedezd fel a titkos kódokat, találj rá a rejtett tárgyakra, és oldd meg a feladatokat, nyomozást, amely a végső célodhoz vezet! Érezd a történelem szelét, miközben elmerülsz a maya kultúra mélyén, és minden lépéseddel közelebb kerülsz a legendás kincshez.

Készen állsz a kalandra? Bizonyítsd be, hogy te vagy az, aki képes megszerezni a mayák elveszett kincsét!

Játékunk ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Roncsok és Rejtélyek: Kalózkincs a Tenger Mélyén

Éldd át a kalandot a Karib-tenger mélyéről a saját nappalidban!  Ebben az izgalmas, otthoni szabadulós játékban a kalózok rég elveszett kincsének nyomába eredhetsz. De ez nem egy átlagos kincskeresés. Ki kell nyomoznod, hogy melyik kalózbanda rabolta el a kincset, de mielőtt a zsákmányhoz jutnál, be kell indítanod a rég elhagyott, mélyben rejtőző tengeralattjárót, és be kell jutnod a titokzatos hajóroncsba.

Nem csak logikádra, de kreativitásodra és csapatmunkára is szükség lesz! Na de mi vár még Rád?

Mélytengeri Utazás: Bújj a tengeralattjáró kapitányának bőrébe! Indítsd be a gépezetet, állítsd be a koordinátákat és irány a kaland!
Kalóz Rejtélyek: Oldd meg a kalózok hagyta talányokat és fejtsd meg a térképüket, hogy megtaláld az elveszett kincset.
Hajóroncs Labirintus: A hajóroncs mélyén nem csak a kincs vár, hanem fordulatos kihívások is. Kerüld el a veszélyeket és juss el az értékes zsákmányhoz.
Interaktív Feladatok: Engedd szabadon a fantáziád! A játék során sosem tudhatod mi következik.

Készülj fel egy kalandra, ami felér egy karib-tengeri kincsvadászattal! Merészkedj le a tenger mélyére, fedd fel a kalózok titkait és szerezd meg a kincset!

Játékunk ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Északi Sark Expedíció

 

Készülj fel a Karácsonyi csodára az ünnepi hangulatú szabadulós játékunkkal!

 Merülj el a meghitt karácsonyi dallamokban, segítsd a manókat a műhelyben, és kézbesítsd a csillogó ajándékokat! Az ünnepi szellemet hordozó, megfejthető rejtvényekkel várunk, hogy rejtélyessé varázsoljuk a Karácsonyt!

Kreatív, interaktív feladatok várják a kicsi és nagy manókat egyaránt, hogy az egész család együtt élvezhesse a játék izgalmait! Ez a játékunk a könnyebb kategóriát képviseli, így tökéletes választás azoknak a családoknak, akik a komplexitás és összetett feladatok helyett inkább a közös szórakozást és az ünnepi hangulatot keresik.

Az ünnepek varázsa, a családi összetartás, a közös játék öröme – mindez megtalálható ebben a játékban. Készen állsz a Karácsonyi kalandra? 

Játékunk ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Elrabolva

Egy budapesti lány nyomtalanul eltűnt! A rendőrség tanácstalan. Egyik barátja eldöntötte, hogy mindent megtesz a lány felkutatásáért, azonban egyedül nem képes rá! Szüksége van a rátermettségetekre, leleményességetekre és kitartásotokra!

Keressétek a nyomokat, oldjátok meg a rejtvényeket, mielőtt túl késő lenne!  A lány hozzátartozói kétségbeesettek és nem rendelkeznek hasznos információval! Képesek vagytok összekötni a szálakat, felfedni a rejtélyes nyomokat és kapcsolódási pontokat mi történhetett Wendy-vel?

Kitalált kalandunk új játékmechanikákat, platformokat és játékra készített weboldalakat hív segítségül, melyekkel teljesen elmerülhettek a kalandban. 

Nem kell semmit letöltenetek, vagy unalmas dokumentumokat bújnotok, játékunkat belépést követően érhetitek el és indulhat is az interaktív kaland! Folyamatos és pörgős játékmenet könnyedebb, egyszerűbb, ám annál akciódúsabb otthoni szabadulós-nyomozós játékban inkább a kevésbé tapasztalt játékosokat megcélozva!

 

Játékunk ára: 5990Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Harry Potter otthoni szabadulószoba

Stranger Things szabadulószoba

Merülj el a paranormális kalandok világában és járj végig egy olyan utat, ami az ikonikus sorozat legmeghatározóbb pillanatait eleveníti fel – mindezt otthonod kényelméből! Itt az ideje, hogy szembenézz Hawkins városának rejtélyeivel és belépj a hellyel lefelébe!

Megfejted Will zavaros üzenetét? Megtalálod Tizit a paranormális események közepette? Lépj át a Hellyel lefelébe Hopperrel, fejsd meg a kódokat és leplezd le a szovjetek rejtélyes tervét!

Élvezd az izgalmas kalandot a digitális térben, ahol valósághű eszközökkel és szereplőkkel leszel a sztori középpontjában. A gondosan megtervezett játékmenet garantálja, hogy a sorozat legemlékezetesebb pillanatait újraélhesd egy hihetetlenül izgalmas történet keretein belül.

Készen állsz, hogy átélj egy olyan élményt, ami összemosja a játék és a valóság határait? Lépj be a rejtélyekkel teli Hawkinsba, és fedezd fel a másik világot!

 

Játékunk ára: 6490Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos! Magyarországon az első és legjobb #1

harry potter otthoni szabadulószoba (1)

A Rend

Játékunk újra a Varázsvilágba kalauzol benneteket, ám ezúttal a Rend köré épül a játékmenet. Ismerjétek meg a Rend küldetését, szerezzétek meg a jóslatot!

Teljes mértékben a többezer éves történetből kiragadott mozzanatok és a sztorira készített játékmenet! Izgalmas, kihívást jelentő, több készséget igénylő feladatok, hogy mindenki kellő kihívással találkozzon, viszont sikerélménnyel fejezze be a játékot.

Profi csapat által felépített, újabb izgalmas feladatokkal és megoldásokkal várunk benneteket varázsvilág inspirálta kalandunkban!

Játékunk sok olyan feladatot is tartalmaz, melyet opcionálisan ki tudtok nyomtatni, így nem feltétlenül a számítógép előtt ülve kell megoldanotok. Ezeket a dokumentumokat is eléritek a játék megvásárlását követően.

A játékot úgy alkottuk meg, hogy párhuzamosan is megoldható feladatokkal, több fős csapatok is jól szórakozzanak!

Újabb szuper kaland, logikai, képes, szöveges, interaktív feladatokkal, akárcsak egy valós szabadulószobában!

Játékunk ára: 5990Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Játékunk frissítés alatt 
Ajándékutalvány beváltás esetén kérjük keress bennünket emailben

A Nagy Pénzrablás szabadulós játék

Pénzrablás, avagy raboljátok ki a Magyar Nemzeti Bankot! 

Nyerjétek el a Professzor bizalmát és legyetek részesei a következő akciónak! Vegyetek részt a rablás tervezésében, készüljetek fel az esetleges váratlan helyzetekre és tartsátok meg a hidegvéreteket az akció alatt. 

Kövessétek a Professzor és Lisszabon utasításait, segítsetek Rio-nak belépni a rendőrség titkos rendszerébe és kifejezetten vigyázzatok a lázadó túszokkal!

Elképesztően kreatív feladatok teljes mértékben a történetre szabva, valósághű, izgalmas párbeszédek, valós eszközök, helyszínek, játékra készített videók, telefonhívások…

Legyetek részesei a Nagy Pénzrablásnak egy szabadulós és nyomozós játék keretében!

 

A játék ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

harry potter otthoni szabadulószoba (1)

A Hét Főbűn!

Hiúság, Bujaság, Falánkság, Kapzsiság, Harag, Kevélység, Irigység

Egy gyilkos a kardinális bűnök szerint választja ki és gyilkolja meg áldozatait brutálisan. Profi bűnözővel van dolgunk, aki kikerüli a hatóságokat és minimális nyomot hagy maga után. Arra készül, hogy megölje hetedik áldozatát. Képesek vagytok felfedni a nyomokat, mielőtt bevégzi tervét?

Fedezzétek fel a bennetek rejlő nyomozót és oldjátok meg az esetet!

Kreatív, interaktív, kihívást jelentő feladatok, folyamatos játékmenet!

Nyomozzatok a közösségi média oldalakon, találjátok meg az áldozatok profilját és oldjátok meg a rejtvényeket, detektívként keressétek a nyomokat, kapcsoljátok össze az elvarratlan szálakat, melyekkel megakadályozhatjátok az utolsó gyilkosságot! 

Ha szeretitek a nyomozást, detektívsztorikat, krimit, kívást jelentő feladatokat, egy horrorisztikus történetben, akkor ezt a játékunkat imádni fogjátok!

Játékunk ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

EGYESÍTSD A SZUPERHŐSÖK CSAPATÁT

A Bosszúállók szétszéledtek. Egy titokzatos személy a keleti szentélyek látogatásakor vészjósló üzenet birtokába kerül, mely Thanos eljövetelét jövendöli. A Bosszúállók közül, azonban egyedül Vasemberről hallani az utóbbi időben.

Keressétek fel Vasembert, majd közös erővel kutassátok fel a Bosszúállókat. Hol lehet Thor, Fekete Özvegy, Sólyomszem és Amerika Kapitány? Thanos a Föld felé tart és nincs sok időtök egyesíteni a szuperhősök csapatát!

Bosszúállók inspirálta otthoni szabadulós játékunkban teljesen egyedi feladatokkal, izgalmas megoldásokkal várunk benneteket!

Ezúttal éljétek át a szabadulószobák izgalmait az otthonotokban! Az ötletes, összetett és elgondolkodtató feladatok és megvalósítás miatt a játék Bosszúállók univerzum háttérismeret nélkül is izgalmas élmény, így azok is jól szórakozhatnak, akik nem látták a filmeket!

Bosszúállók játékunk olyan feladatokat is tartalmaz, melyet opcionálisan ki tudtok nyomtatni, így nem feltétlenül a számítógép előtt ülve kell megoldanotok. Ezeket a dokumentumokat is eléritek a játék megvásárlását követően.

A játékot úgy alkottuk meg, hogy párhuzamosan is megoldható feladatokkal, akár több fős csapatok is jól szórakozzanak.

 

Játékunk ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

A GYILKOS CSAPDÁJA

Merülj el a rettegés és izgalom keverékéből szőtt világban, ahol a “Fűrész” filmek árnyékában formálódott kaland vár rád. “Gyilkos csapdája” című  játékunkban egy látszólag átlagos bűnténybe csöppensz, ami valójában egy zavarodott elméjű pszichopata jól megtervezett, ördögi játéka.

A feladatod nem kevesebb, mint detektívként leleplezni és megakadályozni a pszichopata szörnyű tervét. De ki a titokzatos játékmester, aki a szálakat mozgatja? Mi hajtja őt ebben a rettenetes játékban?

A játékmenet során igyekeztünk a legvalósághűbb élményt nyújtani. Virtuális személyekkel fogsz kommunikálni, hitelesnek tűnő weboldalakon fogsz kutakodni, sőt, akár telefonhívásokat is indíthatsz, hogy továbbjuss a rejtély megfejtésében. Készen állsz arra, hogy elmosd a valóság és a fikció közötti határokat?

“A Gyilkos Csapdája” játékban a feladatok párhuzamosan is elvégezhetők, így mindig van újabb és újabb kihívás, amit meg lehet oldani. A könnyed, azonnali sikerélményt nyújtó rejtvények és a komplex, összetett feladványok váltakoznak, hogy garantáltan izgalmas maradjon a játék.

Lépj be a sötét fantáziával teli világba, és bizonyítsd be, hogy képes vagy megállítani a pszichopata tervet. Csatlakozz hozzánk és derítsd ki, ki a rejtélyes játékmester!

Játékunk ára: 6490Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Kibertámadás

Az első kalandunk, egy fiktív történet, mely során hatalmas kibertámadás éri a világ vezető vállalatait. Ez a támadás továbbgyűrűzik, mely azt eredményezi, hogy bárki célpont lehet, aki számítógéppel, vagy okos eszközzel rendelkezik.

Egy nyomozó bőrébe bújhattok, aki segíthet megállítani a támadókat. Utatok során sok különböző feladattal találkozhattok. Külön a játékra készített weboldalak, videók és interaktív elemek teszik a rejtélyek megoldását valószerűvé és felejthetetlenné. Tényleg az volt a célunk, hogy ne egy játékban érezzétek magatokat, hanem valóban átéljétek a történetet meglepő fordulatokkal és még meglepőbb eszközökkel.

Egyetlen ügynökkel tartjátok a kapcsolatot, akivel különböző módokon kommunikálhattok.

Kik állnak a támadás mögött? Mi lehet a támadás valódi célja?

Többet nem mondhatunk spoilerek nélkül, de ha szeretitek a kreatív, izgalmas feladatokat, az összeesküvés-elméleteket, krimiket, és csavarokkal teli történeteket, akkor ezt imádni fogjátok.

 

A játék ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Húsvét Szabadulószoba

Kifejezetten családi játékunk könnyed feladatokkal, Húsvét témában!

A Húsvéti Szabadulás, avagy Húsvéti szabadulószoba

Annyit elárulhatunk, hogy az egész család jól fog szórakozni! Kicsik és nagyok számára is szórakoztató, néhol könnyed, néhol kicsit nehezebb feladatok, hogy minden korosztály kivegye a részét a kalandból. Interaktív, szórakoztató feladatok és egy izgalmas történet Húsvéti témában, egy kis oktató jelleggel, hogy a Húsvét történetébe is betekintést nyerjünk. Kifejezetten családi játék!

Játékunk ára: 5990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Vásárlás után email üzenetben megkapod a weboldal elérési útvonalát, mely a játékra irányít. Ezt követően meg kell adnod a pénztár oldalon létrehozott felhasználóneved és jelszavad, melyekkel bejelentkezve elindul a játék.

Amire szükségetek van: laptop vagy asztali számítógép, internetkapcsolat, toll és papír – jegyzeteléshez. (Esetleg nyomtató, de nem szükségszerű) 🙂 ( Jurrasic Escape játékunk mobilon is játszható)

Játékmenet: A játékban való továbblépéshez, akárcsak egy valós szabadulószobában, kódokat kell megfejtenetek , rejtélyeket kell megoldanotok, melyek külön a játékra készített weboldalakra vezetnek. Kommunikálnotok kell bizonyos virtuális személyekkel.

Bejelentkezésed után nyomon tudjuk követni, hogy végig tudtad-e játszani a játékot, illetve hány alkalommal jelentkeztél be. Bármikor lejátszhatod, csak akkor töröljük a hozzáférésed, ha látjuk, hogy sikeresen lejátszottad. A játékot megvásárlást követően bármikor lejátszhatod az elkövetkezendő egy hónapban. (AJÁNDÉKUTALVÁNY vásárlása esetén az utalvány 1 évig felhasználható és a lejátszásra rendelkezésre álló egy hónap, csak az utalvány beváltásától kezdődik).   Bármi egyéb kérdésed van, vagy elakadnál, telefonon is szívesen segítünk a 06 70 398 398 92 telefonszámon vagy facebook oldalunkon is gyorsan válaszolunk.

Következő játékaink FOLYAMATOSAN érkeznek!

A minőségi, otthoni szabaulós, nyomozós Játékok teljes kínálatát VONULTATJUK FEL!