fbpx

BOSSZÚÁLLÓK

A Bosszúállók szétszéledtek. Egy titokzatos személy a keleti szentélyek látogatásakor vészjósló üzenet birtokába kerül, mely Thanos eljövetelét jövendöli. A Bosszúállók közül, azonban egyedül Vasemberről hallani az utóbbi időben.

Keressétek fel Vasembert, majd közös erővel kutassátok fel a Bosszúállókat. Hol lehet Thor, Fekete Özvegy, Sólyomszem és Amerika Kapitány? Thanos a Föld felé tart és nincs sok időtök egyesíteni a szuperhősök csapatát!

Bosszúállók témájú otthoni szabadulós játékunkban teljesen egyedi feladatokkal, izgalmas megoldásokkal várunk benneteket!

Ezúttal éljétek át a szabadulószobák izgalmait az otthonotokban! Az ötletes, összetett és elgondolkodtató feladatok és megvalósítás miatt a játék Bosszúállók univerzum háttérismeret nélkül is izgalmas élmény, így azok is jól szórakozhatnak, akik nem látták a filmeket!

Bosszúállók játékunk olyan feladatokat is tartalmaz, melyet ki tudtok nyomtatni, így nem feltétlenül a számítógép előtt ülve kell megoldanotok. Ezeket a dokumentumokat is eléritek a játék megvásárlását követően.

A játékot úgy alkottuk meg, hogy párhuzamosan is megoldható feladatokkal, akár több fős csapatok is jól szórakozzanak.

 

Játékunk ára: 3990 Ft helyett 2990 Ft limitált ideig

BOLDOGSÁG GARANCIA
Nem azt kaptad, amit vártál? Semmi gond! 6 napon belül bármikor meggondolhatod magad!

 • positive review  Gratulálok a játék készítőinek, nagyon profin van összeállítva a játék menete,felépítése. Kreatív és az egész család együtt tud játszani. Nem ajánlom munkaidőben elkezdeni, mert abbahagyhatatlan.😁

  Edit Lendvai Avatar Edit Lendvai
  2020.07.21.

  positive review  Mi már ki is szabadultunk otthonról 🤣 de amíg be voltunk zárva, kipróbáltuk és nagyon jó volt. Más, de ötletes, kreatív, érdemes volt nekivágni. Várjuk a következőt, remélem az is így, vagy megjobban sikerül.👏👍😎

  Attila Prém Avatar Attila Prém
  2020.06.01.

  positive review  Most először próbáltunk ki online is játszható szabadulószobát, így teljesen újszerű élmény volt ez a számunkra. Nagyon tetszett, ötletesnek találtuk. Köszönjük az élményt!

  Tóth László Avatar Tóth László
  2020.06.29.

  positive review  Hatalmas élmény volt. Sehova sem kell menni, a feladatok itthonról elvégezhetők, és nagyon izgalmas menet volt, amit az otthoni szabadulószobával játszottam. Minden korosztálynak határozottan ajánlom! Ezt egyszer ki kell próbálni!

  Roland Boda Avatar Roland Boda
  2020.06.06.
 • positive review  Teljesen más élmény, mint egy szabadulószoba. Ez inkább egy valós probléma megoldásához hasonlít. Nagyon ajánlom mindenkinek, izgalmas móka!!!

  Péter Reith Avatar Péter Reith
  2020.06.09.

  positive review  Nagyon jól eltalálták a készítők, hogyan lehet a virtuális térben létrehozni a szabadulószoba izgalmait!

  Cseh Balázs Avatar Cseh Balázs
  2020.05.26.

  positive review  Nem gondoltam volna, hogy egy otthoni szabadulós játék ennyire ötletes és élvezetes lesz. Párommal gyakorlott szabadulók vagyunk, de még így is fejtörést okozott néhány feladat. Szuper, ajánljuk mindenkinek!

  Attila Sotus Avatar Attila Sotus
  2020.05.29.

  positive review  Nagyon jól éreztük magunkat a cyber kaland során. Egyedi, fordulatos, modern és izgalmas. Ajánlom mindenkinek az Otthoni szabadulószobát! Családdal, barátokkal nagyon jó kis program. 🙂

  Ákos Szabó-Tóth Avatar Ákos Szabó-Tóth
  2020.06.26.
 • positive review  Izgalmas és ötletes játék volt az egész család számára! Köszönjük az élményt, mindenkinek ki kell próbálnia!🙂

  Szilvia Demeter Avatar Szilvia Demeter
  2020.06.15.

  positive review  Az elrabolva című játékkal játszottunk hétvégén párommal. Nekünk nagyon tetszett, szuper volt az egész, izgalmas, élethű, nagyon jól fel van építve a játék menete. Biztosan ki fogjuk próbálni a többi játékot is. 🙂

  Bence Kurucz Avatar Bence Kurucz
  2020.11.26.

  positive review  Az Elrabolva nevű játékot választottuk, ami kellően kreatív és izgalmas volt. Ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret egy picit nyomozgatni, ill. megfejteni a rejtélyeket. Remek és újszerű kikapcsolódás! 🙂

  Vasil János Avatar Vasil János
  2020.07.29.

  positive review  Akciofilmek helyett egy tokeletes otthoni program alternativa. Teljesen FBI ugynoknek ereztem magam, mikozben a kibertamadas soran ellopott informaciok utan kutattam🕵️‍♂️👀💻

  Kriszti Felméry Avatar Kriszti Felméry
  2020.05.27.
 • positive review  Nagyon kreatív és szuper játék! Az otthon töltött időt élvezetessé tette és a csapat minden résztvevője együttes erővel dolgozhatott a megoldás érdekében. A kivitelezés nagyszerű, a játék maga pedig gondolkodásra késztet. Mindenkinek ajánlom, aki valami újra és izgalmasra vágyik!

  Eiselt Vivien Avatar Eiselt Vivien
  2020.07.18.

  positive review  Nagyon jól szórakoztunk, élveztük a játékot.

  László Mesterházy Avatar László Mesterházy
  2020.11.26.

  positive review  Szuper volt! Izgalmas, valtozatos, gondolkodos, és igazán élvezhető!! Csak ajánlani tudom! Ha lesz még ilyen tuti benevezek egy újabbra 🙂

  Magyar Tamás Avatar Magyar Tamás
  2020.07.22.

  positive review  Szuper a játék! Érdekes volt, izgalmas, nagyon jók voltak a feladatok! Ajánlom mindenkinek!

  Csonkáné Török Nikolett Avatar Csonkáné Török Nikolett
  2020.06.18.
 • positive review  Nagy erdekes es kreativ jatekot ismertunk meg. Eloszor feltunk neki allni, de kellemesen csalodtunk. Voltak nehezebb es konnyebb feladvanyok is. 😊 Nagyon jo ido toltes, kiprobaljuk biztos a masikat is! 🙂

  Hajdu Patricia Avatar Hajdu Patricia
  2020.07.23.

  positive review  izgalmas, logikus, jól követhető feladatok. Remekül visszaadja a szabadulószobák interaktív élményét. 🙂

  Adrienn Nagy Avatar Adrienn Nagy
  2020.11.26.

  positive review  Nagyon jól éreztük magunkat a titkos küldetés során. Az egyedi megoldásokkal tarkított, szórakoztató kaland során a kanapé kényelméből érezhettük magunkat fontos embereknek, majd menthettük meg a világot. Mindenkinek ajánlani tudjuk!

  Benedek Bánfi Avatar Benedek Bánfi
  2020.07.06.

  positive review  Egy tökéletes játék, tökéletes helyszínnel! Érvényben tartja a mondást, miszerint: ,,mindenhol jó, de legjobb otthon!" - Így ismert terepen, egy ismeretlen, és izgalmas, kihívást jelentő játéknak lehettünk részesei. Ez az, amit nem szabad kihagyni, egyszer mindenkinek le kell játszania!

  Csilla Boda Avatar Csilla Boda
  2020.06.02.

Kibertámadás

Az első kalandunk, egy fiktív történet, mely során hatalmas kibertámadás éri a világ vezető vállalatait. Ez a támadás továbbgyűrűzik, mely azt eredményezi, hogy bárki célpont lehet, aki számítógéppel, vagy okos eszközzel rendelkezik.

Egy nyomozó bőrébe bújhattok, aki segíthet megállítani a támadókat. Utatok során sok különböző feladattal találkozhattok. Külön a játékra készített weboldalak, videók és interaktív elemek teszik a rejtélyek megoldását valószerűvé és felejthetetlenné. Tényleg az volt a célunk, hogy ne egy játékban érezzétek magatokat, hanem valóban átéljétek a történetet meglepő fordulatokkal és még meglepőbb eszközökkel.

Egyetlen ügynökkel tartjátok a kapcsolatot, akivel különböző módokon kommunikálhattok.

Kik állnak a támadás mögött? Mi lehet a támadás valódi célja?

Többet nem mondhatunk spoilerek nélkül, de ha szeretitek a kreatív, izgalmas feladatokat, az összeesküvés-elméleteket, krimiket, és csavarokkal teli történeteket, akkor ezt imádni fogjátok.

 

A játék ára: 3990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Nem azt kaptad, amit vártál? Semmi gond! 6 napon belül bármikor meggondolhatod magad!

Elrabolva

Egy budapesti lány nyomtalanul eltűnt! A rendőrség tanácstalan. Egyik barátja eltökélte, hogy mindent megtesz a lány felkutatásáért, azonban egyedül nem képes rá! Szüksége van a rátermettségetekre, leleményességetekre és kitartásotokra!

Keressétek a nyomokat, oldjátok meg a rejtvényeket, mielőtt túl késő lenne!  A lány hozzátartozói kétségbeesettek és nem rendelkeznek hasznos információval! Képesek vagytok összekötni a szálakat, felfedni a rejtélyes nyomokat és kapcsolódási pontokat mi történhetett Wendy-vel?

Kitalált kalandunk új játékmechanikákat, platformokat és játékra készített weboldalakat hív segítségül, melyekkel teljesen elmerülhettek a kalandban. 

Nem kell semmit letöltenetek, vagy unalmas dokumentumokat bújnotok, játékunkat belépést követően érhetitek el és indulhat is a kaland!

 

Játékunk ára: 3990 Ft helyett 2990 Ft limitált ideig

BOLDOGSÁG GARANCIA
Nem azt kaptad, amit vártál? Semmi gond! 6 napon belül bármikor meggondolhatod magad!

Vásárlás után email üzenetben megkapod a weboldal elérési útvonalát, mely a játékra irányít. Ezt követően meg kell adnod a pénztár oldalon létrehozott felhasználóneved és jelszavad, melyekkel bejelentkezve elindul a játék.

Amire szükségetek van: laptop vagy asztali számítógép, internetkapcsolat, toll és papír – jegyzeteléshez,

Játékmenet: A játékban való továbblépéshez, akárcsak egy valós szabadulószobában, kódokat kell megfejtenetek , rejtélyeket kell megoldanotok,  melyek külön a játékra készített weboldalakra vezetnek. Kommunikálnotok kell bizonyos virtuális személyekkel.

Bejelentkezésed után nyomon tudjuk követni, hogy végig tudtad e játszani a játékot, illetve hány alkalommal jelentkeztél be. Bármikor lejátszhatod, csak akkor töröljük a hozzáférésed, ha látjuk, hogy sikeresen lejátszottad. A játékot megvásárlást követően bármikor lejátszhatod az elkövetkezendő 12 hónapban.  Bármi egyéb kérdésed van, vagy elakadnál, telefonon is szívesen segítünk a 06 70 398 398 92 telefonszámon vagy facebook oldalunkon is gyorsan válaszolunk.

Következő játékaink hamarosan érkeznek!

A minőségi, otthoni szabaulós Játékok teljes kínálatát fogjuk felvonultatni!