JÁTÉKAINK

A rend
Húsvét Szabadulószoba
Bosszúállók szabadulószoba
Győzd le az Éjkirályt
Győzd le az Éjkirályt
Bosszúállók szabadulószoba
Jurassic Escape
Jurassic Escape
Jurassic Escape
Bosszúállók szabadulószoba
Bosszúállók szabadulószoba
Győzd le az Éjkirályt
Győzd le az Éjkirályt
Győzd le az Éjkirályt
Jurassic Escape
A rend
Jurassic Escape
Éhezők Viadala
Jurassic Escape
Húsvét Szabadulószoba

HOGYAN MŰKÖDIK

Képzelj el egy újfajta szabadulós élményt, amelyet saját otthonotban is megtapasztalhatsz – ez az Otthoni Szabadulószoba.
Egyetlen lépésre a megszokott szabadulószobák izgalmaitól, azonban teljes mértékben az online térben – jobb, mint egy könyv, lebilincselőbb, mint egy TV műsor, jóval összetettebb, mint egy egyszerű rejtvénygyűjtemény.
Úgy kell elképzelni, mint egy magával ragadó rejtélyt, ahol témától függően detektív kalapot kell felöltenetek, vagy belépni a jól ismert varázsvilágba, vagy akár megakadályozni egy sorozatgyilkost ördögi tervében egy tekervényes krimiben.
Fedezz fel valósnak tűnő weboldalakat, vagy akár kövess a való világban elrejtett nyomokat, kommunikálj virtuális személyekkel, oldj meg hangalapú, videós, képes és sok-sok típusú izgalmas feladatot, melyekkel biztosan nem találkoztál még máshol!

A történet akkor kezdődik, amikor belépsz az online felületünkre. Itt minden instrukciót megtalálsz, hogy induljon a nyomozással vegyített szabadulós játék. Alkoss egy csapatot barátaiddal, pároddal, vagy akár az egész családdal és lépjetek be az Otthoni szabadulós játékok világába.

Megvásárolod a játékot

Biztonságos online felületünkön, az otthonod kényelmét élvezve tudod megvásárolni a játékot, mely a vásárlást követően egy hónapig játszható le.

Belépsz a felületre

Sikeres vásárlás után elérhetővé válik egy online felület, ahol minden szükséges információt megtaláltok a játékhoz, illetve itt találjátok a letölthető nyomtatható tartalmakat is.

Játszol, amikor csak kedved tartja

Nem kell időpontot foglalnod. Bármikor indulhat a játék vagy nyomozás.  

Add ajándékba bármilyen alkalomra

Válaszd ki a játékot, vagy egyedi ajándékcsomagot, és mi készítjük is a szuper utalványt, melyet emailben küldünk. Az utalvány 12 hónapig váltható be. 

VÉLEMÉNYEK

 • Először a Jurassic Park játékot próbáltuk ki 10 és 12 éves gyerkőcökkel szeptemberben. Annyira jól ki voltak találva a feladványok, hogy első nekifutásra nem jutottunk a végére. Igazán felüdítő, hogy találtunk végre gyerekbarát, de izgalmas online játékot!

  Finta Bereznai Éva Avatar Finta Bereznai Éva
  2023.12.03.

  Nagyon szépen köszönjük a játékot! 😊 Ajándékba kaptuk a vouchert, két játékot is kipróbálhattunk.Nagyon szuper, ötletes feladványok voltak mindkettőben. Ami nekünk különösen pozitív tapasztalat volt, hogy mennyire rugalmas volt az Otthoniszabadulószoba csapata 🙂 A második voucherünk határideje lejárt, betegség miatt nem tudtuk a csapatunkkal időben lejátszani. De írtunk az Otthoniszabadulószobásoknak, és meghosszabbították a lejáratot, kaptunk új regisztrációt, hogy le tudjuk játszani a második játékot is. Ezúton is köszönjük Nektek! 😊🙂 Jó élmény és kikapcsolódás volt a csapatunk részére 😊

  Zsuzsanna Haig Avatar Zsuzsanna Haig
  2023.11.20.

  positive review  Egyik este gondoltuk kipróbáljuk, családi szórakozásként...kiraboltuk a nemzeti bankot! 🙂 Közel 3 órás játékmenet, nyomozás...emailek...sms-ek, telefon hívások. Hihetetlenül 5letes a dolog! Néha könnyű, néha nagyon tekervényes, interaktív feladatok. Maximális elismerésem a készítőknek! Bizonyosan kipróbálunk még másik témát is!!! 5*

  Ágnes Árpád Avatar Ágnes Árpád
  2023.08.22.

  positive review  Többször játszottunk már vele, és még fogunk is. Nagyon tetszik a felépítése, a háttérkidolgozas, először még az is izgi volt, hogy email-t írjunk egy vadigedennek.

  Anetta Tóth Avatar Anetta Tóth
  2023.07.31.
 • positive review  Párommal egy délutáni program keretén belül játszottunk a Harry Potter történettel. Nagyon tetszettek a feladatok! Biztos hogy nem ez volt az utolsó játék amit kipróbáltunk.

  Dóra Cser Avatar Dóra Cser
  2023.07.30.

  positive review  Az elmúlt néhány hétben több játékot is kipróbáltunk az otthoniszabaduloszoba kínálatából. Jól megtervezett játékok, érdekes feladványokkal. Néhány rejtvény elsőre nehéznek tűnik, de ez csak növeli a sikerélményt, amikor rájövünk a megoldásra. Ár-érték arányban több, mint szuper! 5*

  Hajnalka Szabó Avatar Hajnalka Szabó
  2023.07.30.

  positive review  A Stranger Things-et választottuk elsőre. Nagyon tetszett. Bár nem volt könnyű, de így még tovább adott szórakozási lehetőséget. Legközelebb - már nagyobb rutinnal - remélhetőleg még jobban fogunk teljesíteni. 🙂

  Orsolya Molnár Avatar Orsolya Molnár
  2023.07.16.

  positive review  A Maya Birodalom játékot próbáltuk ki legutóbb. Izgalmas és bonyolult feladványok, részletgazdag történet, és a szép grafika. Látszik, hogy sok munka van benne. Megtaláltuk a kincshez vezető térképet és várjuk a folytatást! Kell nyomozni, és "klasszikus" szabadulószobás feladatokat is megoldani. 2,5 órára lekötött minket. Korábban a Hét Főbűn játékot játszottuk, az is szuper volt.

  Léna Erdei Avatar Léna Erdei
  2023.06.17.
 • positive review  A CSI Bűnügyi Nyomozós játékot játszottuk a családdal. Egy jó két óránkba telt megtalálni a gyilkost. Meglepően jól bevonták a mindennapi eszközöket is, így tényleg valóban Sherlocknak érezhettük magunkat! A Telefonhíváson azért meglepődtünk. Kiderítettük ki volt a gyilkos! Sokkal izgalmasabb és összetettebb volt mint számítottam rá 🙂

  László Ágoston Avatar László Ágoston
  2023.05.14.

  positive review  Maximálisan ajánlom a csapatot. Nekünk volt egy kisebb problémánk, ami a mi figyelmetlenségünkből akadt és teljesen rugalmasan, segítőkészen álltak a dologhoz. Sok szabadulószobában jártam már, azt gondoltam online le lesz butítva, de egyáltalán nem, sőt meglepően nehéz volt. Szuper jó volt, köszönünk szépen mindent. 🤗

  Sass-Kovács Szilvia Avatar Sass-Kovács Szilvia
  2023.04.29.

  positive review  Nagyon érdekes, izgalmas feladatokkal kellett megküzdenünk, hogy megmentsük Kevint! Igazán jól szórakoztunk! Fordulatos és néha meglepő helyzetekbe kerülhetünk a játék során! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a kihívásokat!

  Erdős Hajnal Avatar Erdős Hajnal
  2023.01.12.

  positive review  A Harry Potteres játékokkal játszottunk. Mind a kettő nagyon tetszett!!

  Kéri István Avatar Kéri István
  2023.01.01.
 • positive review  Nálunk sem volt karácsony Kevin nélkül!!! Remek családi program volt, örülünk, hogy játszhattunk! Nagyon jó és részletgazdag a játék. Szórakoztató, jól kidolgozott. Nagyon jól szórakoztunk, köszönjük szépen.

  Varga Júlia Avatar Varga Júlia
  2022.12.31.

  positive review  A Kibertámadást játszottuk végig, nagyon izgalmas volt, elrepült vele az idő. Profin összeállított, jól átgondolt feladatok felnőtteknek. Mindenkinek ajánlom, aki szeret gondolkodni, összetett feladványokat megoldani.

  Ervin Sajosi Avatar Ervin Sajosi
  2022.12.27.

  positive review  Remek játék, mindenkinek ajanlom.

  Margó Simon-Szakács Avatar Margó Simon-Szakács
  2022.12.25.

  positive review  A karácsonyi kínálatból a Kevinest választottunk és nagyon tetszett. Nem egyszerûek a feladatok, bôven van min gondolkozni. Kellemes idôtöltés volt, ajánlom mindenkinek ✨

  Kricsfalusi Fruzsina Avatar Kricsfalusi Fruzsina
  2022.12.24.
 • positive review  A "Reszkessetek betörők" játékot választottam a gyerekeknek egy közös karácsony esti szórakozásra, mivel "nincs karácsony (Kevin Csobán) Cevin nélkül". Ötletes játék. Tetszett nagyon. A következő a Stranger Things lesz! Aztán a Pénzrablás..... stb. ...... Köszönjük az élményt!!

  Balla Adrienne Avatar Balla Adrienne
  2022.12.24.

  positive review  Mindenképpen ajánlom! Igaz, rajtunk eléggé kifogott a HP Főnix rendje, de nagyon jó volt Sokat kell gondolkozni rajta, nagyon jól össze van rakva a játék Keviiint várjuk már nagyon, hátha az jobban fog menni 😄😄

  Varjasi-Tóth Petra Avatar Varjasi-Tóth Petra
  2022.12.04.

  positive review  Nagyon jó otthoni élményt nyújt.Változatos,érdekes feladatok.

  Margit Bazsó Avatar Margit Bazsó
  2022.11.15.

  positive review  A Stranger Things témájú szobát játszottuk. Bő 1,5 óra volt. Ötletes feladatok! köszönjük

  Pálfi Éva Avatar Pálfi Éva
  2022.11.10.
 • positive review  Gondoltuk, hogy ebben a hőségben bent maradunk és játszunk egyet a hűvös szobában. A Gyilkos csapdáját játszottuk és nagyon tetszett! Jól kigondolt feladatok! Kreatív kihasználása az eszközöknek - chat, telefon, weboldalak. 😀 A Hotelt kerestük is merre lehet, amíg rá nem jöttünk, hogy csak a játék miatt van, de jelezzük, hogy mi megszállnánk 😀

  Zsófia Ferenczi Avatar Zsófia Ferenczi
  2022.07.04.

  positive review  Nagyon tetszett és egy kellemes szórakoztató délelőtti időtöltés volt egy esős napon :)😀😀

  Erzsébet Mészáros Avatar Erzsébet Mészáros
  2022.04.04.

  positive review  Remek és elgondolkodtató rejtvények, emellett izgalmas játék. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyen típusú játékokat!

  Csurjáné Kozma Krisztina Avatar Csurjáné Kozma Krisztina
  2022.02.09.

  positive review  Nagyon izgalmas és nagyszerű játékokat alkottatok! 🙂 2 játékon már túl vagyunk és már nézzük a következő pályát! 🙂 Gratuláció mindenkinek!

  Norbert Nagy Avatar Norbert Nagy
  2022.01.12.
 • positive review  Kiváló szórakozási lehetőség!

  Ági Biró Avatar Ági Biró
  2021.12.31.

  positive review  Szuper kis elfoglaltság akár egy-egy estére is. Érdekes, gondolkodtató feladatok, jóleső felfedezések és sikerélmény. Aki szereti a szabadulószobákat, az biztosan nem fog csalódni. 😉

  Krisztina Takács Avatar Krisztina Takács
  2021.12.26.

  positive review  Tökéletes délutáni program volt 😊 őszinte elismerés, gratuláció a program alkotóinak‼️ a Professzor és Lisszabon eddig is a kedvenceink voltak. ...halkan megjegyezném, hogy függőséget okozhat 😂❤

  Búsné Hepp Gyöngyvér Avatar Búsné Hepp Gyöngyvér
  2021.12.25.

  positive review  Köszönjük szépen az élményt! Nagyon klassz volt. Egy-két helyen elakadtunk, de a segítség is szuperül le volt vezetve! Jó kikapcsolódás volt karácsonyra! 🌲😊

  Zsanett Sziklai Avatar Zsanett Sziklai
  2021.12.24.
 • positive review  HA nincs kedved vagy társaságod kimozdulni, de szereted a krimiket , szabdulószobákat, mindnképp próbáld ki bármelyik játékot, garantált az agyalás, és a siker élmény!

  Dius Kárpáti Avatar Dius Kárpáti
  2021.12.24.

  positive review  Nagyon tetszik, hogy mindenre is figyelni kell és hogy igazi nyomozók lehettünk! 🙂

  Magonyi Zsuzsi Avatar Magonyi Zsuzsi
  2021.12.23.

  positive review  Kislányom kapta szülinapi ajándékba a Nagy Pénzrablást, annyira tetszett neki, hogy másnap le játszottak egy másik szobát.Szóval szuper ajándék volt, köszönjük szépen.🙂

  Zétényi Karolin Avatar Zétényi Karolin
  2021.12.23.

  negative review  Mi a Karácsonyi Mentőakciót játszottuk a családdal, de egy idő után hibás linket nyitott meg a jelszó beírása után. Sajnos visszalépni sem tudtunk, mert nem töltötte be előző oldalakat. Minden alkalommal elölről kellett kezdenünk, ha vissza akartunk lépni az instrukciókhoz. Hamar meguntuk így, ezért nem is játszottuk végig.

  Szakál Anna Avatar Szakál Anna
  2021.12.23.
 • positive review  Nagyon tetszett! Borzasztó jól ki lett találva az egész! Kapásból 2 "pályát" is megvettük, de biztosan végig csináljuk az összeset! Köszönjük az élményt!

  Nikolett Mátrai Avatar Nikolett Mátrai
  2021.12.19.

  positive review  Ketten játszottuk párommal a Nagy Pénzrablás játékot, nagyon bejött. Nem könnyű, kellett azért néhány segítség, de ez nem rontott az élményen! Gratulálunk a készítőknek! 😎

  Pék Gábor Avatar Pék Gábor
  2021.12.01.

  positive review  A Nagy Pénzrablás játékot játszottuk, imádjuk a sorozatot 🙂 és nagyon tetszett, sokat járunk szabadulószobába és teljesen visszaadta azt a fajta gondolkodásmódot is. Már ki is néztük a következőt 🙂

  Nagy Viola Avatar Nagy Viola
  2021.12.01.

  positive review  Tetszett, hogy egyes feladatokon komolyabban gondolkodni kellett. És jó volt, hogy viszonylag sokáig tartott, nem annyi, hogy negyed óra alatt végigszalad rajta az ember. 🙂 Az pedig külön jó, hogy minden feladathoz van segítség, néha igénybe kell venni szerintem. 🙂

  Viktória Szabó Avatar Viktória Szabó
  2021.11.03.
 • positive review  Nekem a lánybúcsúmon volt az egyik program. Mi nagyon élveztük. Nagyon jók a feladatok. Mindenképp ki fogunk próbálni még másik játékokat is. Csak ajánlani tudom mindenkinek 🙂🙂

  Szmolka-Vargha Petra Avatar Szmolka-Vargha Petra
  2021.09.25.

  positive review  Nagyon tetszett a megvásárolt játék, minket “megdolgoztatott”. Kifejezetten jó, hogy ki kellett lépni a keretek közül és nem “sablonokkal” dolgoztatok. Ötletes, újszerű feladatok, amik abszolút hozták a “Harry Potter-érzést”. A vásárlás abszolút gördülékenyen és flottul ment, a játékon kívüli segítség is gyors és korrekt volt!

  Fehérvári Elvira Avatar Fehérvári Elvira
  2021.06.05.

  positive review  Nagyon jót játazottunk vele itthon. A harry potteres játékot próbáltuk ki. Biztosan fogunk még játszani vele.

  Nagy-Bosnyák Brigitta Avatar Nagy-Bosnyák Brigitta
  2021.05.30.

  positive review  A játékok szuperek, nagyon jól vannak felépítve, igazi szórakozás volt a családnak sok nevetéssel. ?? Külön kiemelném a csapat segítőkészségét. Vasárnap este későn este kezdtünk bele és mivel gond volt a banki rendszerekkel, nem tudtuk használni a bankkártyás fizetést csak utalni tudtunk. Írtunk a kapcsolat menüben és egyből kaptunk választ, el is tudtuk kezdeni. Ezt külön köszönjük, mert nagyon lelkesek voltunk. ❤

  Kátai-Nagy Szilvia Avatar Kátai-Nagy Szilvia
  2021.04.12.
 • Először a Jurassic Park játékot próbáltuk ki 10 és 12 éves gyerkőcökkel szeptemberben. Annyira jól ki voltak találva a feladványok, hogy első nekifutásra nem jutottunk a végére. Igazán felüdítő, hogy találtunk végre gyerekbarát, de izgalmas online játékot!

  Finta Bereznai Éva Avatar Finta Bereznai Éva
  2023.12.03.

  Nagyon szépen köszönjük a játékot! 😊 Ajándékba kaptuk a vouchert, két játékot is kipróbálhattunk.Nagyon szuper, ötletes feladványok voltak mindkettőben. Ami nekünk különösen pozitív tapasztalat volt, hogy mennyire rugalmas volt az Otthoniszabadulószoba csapata 🙂 A második voucherünk határideje lejárt, betegség miatt nem tudtuk a csapatunkkal időben lejátszani. De írtunk az Otthoniszabadulószobásoknak, és meghosszabbították a lejáratot, kaptunk új regisztrációt, hogy le tudjuk játszani a második játékot is. Ezúton is köszönjük Nektek! 😊🙂 Jó élmény és kikapcsolódás volt a csapatunk részére 😊

  Zsuzsanna Haig Avatar Zsuzsanna Haig
  2023.11.20.
 • positive review  Egyik este gondoltuk kipróbáljuk, családi szórakozásként...kiraboltuk a nemzeti bankot! 🙂 Közel 3 órás játékmenet, nyomozás...emailek...sms-ek, telefon hívások. Hihetetlenül 5letes a dolog! Néha könnyű, néha nagyon tekervényes, interaktív feladatok. Maximális elismerésem a készítőknek! Bizonyosan kipróbálunk még másik témát is!!! 5*

  Ágnes Árpád Avatar Ágnes Árpád
  2023.08.22.

  positive review  Többször játszottunk már vele, és még fogunk is. Nagyon tetszik a felépítése, a háttérkidolgozas, először még az is izgi volt, hogy email-t írjunk egy vadigedennek.

  Anetta Tóth Avatar Anetta Tóth
  2023.07.31.
 • positive review  Párommal egy délutáni program keretén belül játszottunk a Harry Potter történettel. Nagyon tetszettek a feladatok! Biztos hogy nem ez volt az utolsó játék amit kipróbáltunk.

  Dóra Cser Avatar Dóra Cser
  2023.07.30.

  positive review  Az elmúlt néhány hétben több játékot is kipróbáltunk az otthoniszabaduloszoba kínálatából. Jól megtervezett játékok, érdekes feladványokkal. Néhány rejtvény elsőre nehéznek tűnik, de ez csak növeli a sikerélményt, amikor rájövünk a megoldásra. Ár-érték arányban több, mint szuper! 5*

  Hajnalka Szabó Avatar Hajnalka Szabó
  2023.07.30.
 • positive review  A Stranger Things-et választottuk elsőre. Nagyon tetszett. Bár nem volt könnyű, de így még tovább adott szórakozási lehetőséget. Legközelebb - már nagyobb rutinnal - remélhetőleg még jobban fogunk teljesíteni. 🙂

  Orsolya Molnár Avatar Orsolya Molnár
  2023.07.16.

  positive review  A Maya Birodalom játékot próbáltuk ki legutóbb. Izgalmas és bonyolult feladványok, részletgazdag történet, és a szép grafika. Látszik, hogy sok munka van benne. Megtaláltuk a kincshez vezető térképet és várjuk a folytatást! Kell nyomozni, és "klasszikus" szabadulószobás feladatokat is megoldani. 2,5 órára lekötött minket. Korábban a Hét Főbűn játékot játszottuk, az is szuper volt.

  Léna Erdei Avatar Léna Erdei
  2023.06.17.
 • positive review  A CSI Bűnügyi Nyomozós játékot játszottuk a családdal. Egy jó két óránkba telt megtalálni a gyilkost. Meglepően jól bevonták a mindennapi eszközöket is, így tényleg valóban Sherlocknak érezhettük magunkat! A Telefonhíváson azért meglepődtünk. Kiderítettük ki volt a gyilkos! Sokkal izgalmasabb és összetettebb volt mint számítottam rá 🙂

  László Ágoston Avatar László Ágoston
  2023.05.14.

  positive review  Maximálisan ajánlom a csapatot. Nekünk volt egy kisebb problémánk, ami a mi figyelmetlenségünkből akadt és teljesen rugalmasan, segítőkészen álltak a dologhoz. Sok szabadulószobában jártam már, azt gondoltam online le lesz butítva, de egyáltalán nem, sőt meglepően nehéz volt. Szuper jó volt, köszönünk szépen mindent. 🤗

  Sass-Kovács Szilvia Avatar Sass-Kovács Szilvia
  2023.04.29.
 • positive review  Nagyon érdekes, izgalmas feladatokkal kellett megküzdenünk, hogy megmentsük Kevint! Igazán jól szórakoztunk! Fordulatos és néha meglepő helyzetekbe kerülhetünk a játék során! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a kihívásokat!

  Erdős Hajnal Avatar Erdős Hajnal
  2023.01.12.

  positive review  A Harry Potteres játékokkal játszottunk. Mind a kettő nagyon tetszett!!

  Kéri István Avatar Kéri István
  2023.01.01.
 • positive review  Nálunk sem volt karácsony Kevin nélkül!!! Remek családi program volt, örülünk, hogy játszhattunk! Nagyon jó és részletgazdag a játék. Szórakoztató, jól kidolgozott. Nagyon jól szórakoztunk, köszönjük szépen.

  Varga Júlia Avatar Varga Júlia
  2022.12.31.

  positive review  A Kibertámadást játszottuk végig, nagyon izgalmas volt, elrepült vele az idő. Profin összeállított, jól átgondolt feladatok felnőtteknek. Mindenkinek ajánlom, aki szeret gondolkodni, összetett feladványokat megoldani.

  Ervin Sajosi Avatar Ervin Sajosi
  2022.12.27.
 • positive review  Remek játék, mindenkinek ajanlom.

  Margó Simon-Szakács Avatar Margó Simon-Szakács
  2022.12.25.

  positive review  A karácsonyi kínálatból a Kevinest választottunk és nagyon tetszett. Nem egyszerûek a feladatok, bôven van min gondolkozni. Kellemes idôtöltés volt, ajánlom mindenkinek ✨

  Kricsfalusi Fruzsina Avatar Kricsfalusi Fruzsina
  2022.12.24.
 • positive review  A "Reszkessetek betörők" játékot választottam a gyerekeknek egy közös karácsony esti szórakozásra, mivel "nincs karácsony (Kevin Csobán) Cevin nélkül". Ötletes játék. Tetszett nagyon. A következő a Stranger Things lesz! Aztán a Pénzrablás..... stb. ...... Köszönjük az élményt!!

  Balla Adrienne Avatar Balla Adrienne
  2022.12.24.

  positive review  Mindenképpen ajánlom! Igaz, rajtunk eléggé kifogott a HP Főnix rendje, de nagyon jó volt Sokat kell gondolkozni rajta, nagyon jól össze van rakva a játék Keviiint várjuk már nagyon, hátha az jobban fog menni 😄😄

  Varjasi-Tóth Petra Avatar Varjasi-Tóth Petra
  2022.12.04.
 • positive review  Nagyon jó otthoni élményt nyújt.Változatos,érdekes feladatok.

  Margit Bazsó Avatar Margit Bazsó
  2022.11.15.

  positive review  A Stranger Things témájú szobát játszottuk. Bő 1,5 óra volt. Ötletes feladatok! köszönjük

  Pálfi Éva Avatar Pálfi Éva
  2022.11.10.

A Bűnügyi Nyomozás

Lépj be a sötét, rejtélyes világba, ahol a hallgatásba burkolózott igazság várja, hogy felfedezd. “A Bűnügyi Nyomozás” egy rendkívül izgalmas otthoni szabadulós játék, ahol a múlt homályba vesző, elfeledett bűnténye kihívás elé állítja logikádat és éleslátásodat.

30 évvel ezelőtt történt egy brutális gyilkosság, melynek ügye sosem zárult le, a gyilkos pedig szabadon járhat. Most, nyomozóként a te feladatod, hogy rekonstruáld a rettentő eseményt, kövesd a régen elveszettnek hitt nyomokat és leplezd le a gyilkost.

De mi vezetett a véres cselekményhez? Milyen útvonalat járt be a gyilkos? Hogyan kerítette hatalmába áldozatát, és mi hajtotta végre a szörnyűséget? Kapcsolatba kell lépned egy régóta hallgató szemtanúval, együttműködni a rendőrfőnökkel, és követned a gyilkos nyomait, hogy felfedhesd a titkot, ami mögötte rejlik.

A “Bűnügyi Nyomozás” egy olyan játék, ahol a logikai kihívások, a kreatív problémamegoldás és a több platform használata garantálja a valósághű és izgalmas játékélményt. Ebben a világban minden egyes nyom számít, minden apró részlet lehet a kulcs a gyilkosság megfejtéséhez.

Merülj el a titkokkal teli világban, és bizonyítsd be, hogy képes vagy feltárni a legnehezebb bűnügyeket is. Csatlakozz hozzánk a “Bűnügyi Nyomozásban”, és derítsd ki, hogy mi történt valójában azon a végzetes napon 30 évvel ezelőtt!

Játékunk ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Harry Potter otthoni szabadulószoba

Egy legendás történet
Éljétek át a legemlékezetesebb pillanatokat egy otthon játszható szabadulós játék keretében! Ízelítőként, a teljesség igénye nélkül eláruljuk, hogy olyan jelentőségteljes pillanatokat élhettek újra, mint a legendás kalap döntése, megtanulni a kígyók nyelvén, bejárni a kastélyt, és még sok más kitalált kalandot!

Gondosan felépített játékmenet, hogy egy kerek egész történetként bejárjuk a legendás varázsvilágot!

És ezek még csak ízelítők! Játékunk új, izgalmas elemeket, megoldások tárházát fogja felvonultatni a digitális térben. Játékra készített valósnak tűnő weboldalak, karakterek, chat beszélgetések, videós feladatok…

A játékot úgy alkottuk meg, hogy párhuzamosan is megoldható feladatokkal, akár több fős csapatok is jól szórakozzanak! 
Készüljetek fel, hogy sok-sok feladat keretében, több “wow” élményt tapasztalhattok meg és a kreatív, meglepő megoldásoknak köszönhetően új és új élményekben lesz részetek a játékon belül!

 

Játékunk ára: 6490Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos! Magyarországon az első és legjobb #1

Cégünk nem áll kapcsolatban filmkészítő vállalkozással, ettől elkülönülten függetlenül működik.

Játékunk nem egy Harry Potter otthoni szabadulós játék!  Harry Potter online szabadulós játék az egész világon nem létezik. Játékunk egy mágikus világban játszódik, ami már több ezer éve létezik sok-sok könyv, film és játék merített már belőle ötletet és inspirációt

Harry Potter otthoni szabadulószoba

Bűnügyi Akták 

Engedd szabadjára a benned rejlő nyomozót! 

Tapasztald meg milyen készségekre van szüksége egy bűnügyi nyomozónak egy szabadulós/detektívjátékban.
Interaktív nyomozás, mersterséges intelligenciát alkalmazó szemtanú kihallgatás, valós telefonhívás játékba építve, kreatív feladatok és egy szövevényes, ám kerek egész gyilkossági történet. 

Egy páratlan utazás a nyomozók gondolkodásmódjába!

Gazdag gyanúsítotti körrel és számos megoldandó rejtéllyel a ‘Bűnügyi Akták’ izgalmas és magával ragadó élményt nyújt mindenkinek, aki szeret egy jó krimiben nyomozni.

Vállald egy detektív szerepét, akinek feladata egy alvilági figurához köthető gyilkosságok megoldása. Több gyanúsítottat kell megvizsgálni, megtalálni a gyilkost, majd ezt követően beküldeni az üggyel kapcsolatos teljes bűnügyi jelentést felgöngyölítve a gyilkos motivációit, kapcsolatait, és az áldozatok múltját. Minden gyanúsítottnak megvan a maga titka és motivációja, amelyeket a játékosoknak fel kell göngyölíteniük.

Játékunk olyan tekintetben is újítás, hogy ez egy olyan komplex detektívjáték, melyet teljesen önállóan is megoldhattok, vagy ha túl nehéznek bizonyulna akkor egy virtuális nyomozó segítségével iránymutatást is kaphattok az információk tengerében.

Legösszetetteb játékunk biztosan kihívást nyújt tapasztalt játékosoknak is. 

Játékidő jellemzően 3-6 óra.

 

Játékunk ára 9990Ft.

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos! Magyarországon az első és legjobb #1

Harry Potter otthoni szabadulószoba

EZ A JÁTÉKUNK EGY  VALÓDI SZABADULÓSZOBA DIGITÁLIS VÁLTOZATA

Varázs Iskola játékunk egy merőben új típusú játék az otthoniszabaduloszoba kínálatában. Gyakorlatilag egy budapesti méltán híres szabadulószoba virtuális mása, mely a Virtuálisbejárás csapatának kitartó és profi munkájának eredménye. 60 perc áll rendelkezésre a kijutásra a virtuális térben. Haladjatok szobarészről szobarészre, oldjátok meg a rejtvényeket, pontosan úgy mintha ott lennétek a valós játékban. Mozogjatok a helységek között 360 fokban, szerezzétek meg a tárgyakat, keltsétek életre a szobát a feladatok megoldásával.

Innen ki sem akartok majd szabadulni! Kezdjétek utatokat a legendás pályaudvaron, járjátok be a Varázslóiskola titkos pontjait, ismerjétek meg a birtokot, jussatok be boszorkányok és varázslók klubhelyiségébe, tanuljátok meg a szükséges varázslatot, hogy kiszabaduljatok!  Sok-sok varázslatos pillanat visszaköszön ebben a játékunkban is. 

Játékunk ára: 7990Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos! Magyarországon az első és legjobb #1

Cégünk nem áll kapcsolatban filmkészítő vállalkozással, ettől elkülönülten függetlenül működik.

Játékunk nem egy Harry Potter otthoni szabadulós játék!  Harry Potter online szabadulós játék az egész világon nem létezik. Játékunk egy mágikus világban játszódik, ami már több ezer éve létezik sok-sok könyv, film és játék merített már belőle ötletet és inspirációt

harry potter otthoni szabadulószoba (1)

JURASSIC ESCAPE – Lépj be a dinoszauruszok világába!

EZ A JÁTÉKUNK MÁR MOBILON IS JÁTSZHATÓ! EGY VALÓDI SZABADULÓSZOBA DIGITÁLIS VÁLTOZATA

Jurassic Escape játékunk egy merőben új típusú játék az otthoniszabaduloszoba kínálatában. Gyakorlatilag egy budapesti méltán híres szabadulószoba virtuális mása, mely a Virtuálisbejárás csapatának kitartó és profi munkájának eredménye. 60 perc áll rendelkezésre a kijutásra a virtuális térben. Haladjatok szobarészről szobarészre, oldjátok meg a rejtvényeket, pontosan úgy mintha ott lennétek a valós játékban. Mozogjatok a helységek között 360 fokban, szerezzétek meg a tárgyakat, keltsétek életre a szobát a feladatok megoldásával.

Interaktív szabadulós játékunk eredeti megoldásokkal, izgalmas élményelemekkel vár Benneteket egy elképesztő látványvilágban. Merülj el a dzsungelben! A csapatmunka itt elengedhetetlen!

Egy történet mentén fog haladni a játék, kreatív, izgalmas feladatokba lesz részetek.

A külvilágtól távol álló szigetet, amely csodás lényeknek adott otthont egy óriási vihar támadta meg, melynek hatására az eddig oly biztosnak tűnő rendszer véglegesen meghibásodott.
Egy csupán 60 percig működő egység tartja még zárva a kapukat, de ha ez az idő is letelik, minden dinoszaurusz kiszabadul, beleértve a sziget legveszélyesebb ragadozóját, a T-Rexet!

Ha ez a katasztrófa bekövetkezik, a szigeten tartózkodóknak
esélyük sem lesz a menekülésre, így most egyedül rátok, bátor kalandorokra számíthatnak! 

Játékunk ára: 7990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Reszkessetek Betörők

Készülj fel egy hihetetlenül izgalmas, otthoni szabadulós játékra, amelyben a jól ismert “Reszkessetek Betörők!” világába csöppensz!

Ebben a játékban nem csak a rejtvények és fejtörők szerelmesei, de a kreativitásukat szerető játékosok is megtalálják a számításukat. Hangalapú, videós feladatok, valósághű, a játékra szabott profilok és weboldalak várják a játékost, hogy elmerüljön a történetben.

Bejárod a híres McCallister ház minden zugát, segítséget nyújtasz Kevinnek a csapdák összeállításában, kihallgatod a gonosz betörők beszélgetését és felkészülsz a nagy támadásra!

Fedezd fel a játék humoros és izgalmas oldalát is, míg végighaladsz a komplex, de szórakoztató történeten, amely garantáltan felejthetetlen játékélményt nyújt!

Készen állsz arra, hogy belépj a “Reszkessetek Betörők” világába, és a saját bőrödön éld át a karácsony ünnepekor játszódó kalandot?

Játékunk ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

A Maya Birodalom rejtélye!

Az elveszett kincs nyomában!

A rejtély, a történelem és az izgalom hihetetlen kalandjába invitálunk. Ebben az online szabadulós játékban Miss Navar, a világhírű régész és kutató szerepét veszed át, aki egy szenzációs felfedezést tett. Miss Navar egy régen elveszettnek hitt, ámde hatalmas értékű kincsről bukkant rá információra, amelyről korábban csak a maya legendák meséltek.

A professzor azonban nem csak a kincset találta meg, hanem a veszélyt is. Hatalomra éhes ellenségek, akik szintén a kincs után kutatnak, rájöttek, hogy ő az egyetlen, aki ismeri a kincs pontos helyét. Miss Navarnak menekülnie kell, és közben meg kell szereznie a térképet, ami a kincshez vezet.

A “Maya Birodalom – Az elveszett kincs nyomában” játékban egyik rejtélyes helyszínről a másikra kell utaznod, ahol a maya birodalom titkait kell megfejtened, logikai fejtörőket kell megoldanod, és el kell kerülnöd az ellenségeidet. Fel kell fedned a titkokat, és össze kell gyűjtened a nyomokat, hogy megtaláld a legendás kincshez vezető térképet.

Fedezd fel a titkos kódokat, találj rá a rejtett tárgyakra, és oldd meg a feladatokat, nyomozást, amely a végső célodhoz vezet! Érezd a történelem szelét, miközben elmerülsz a maya kultúra mélyén, és minden lépéseddel közelebb kerülsz a legendás kincshez.

Készen állsz a kalandra? Bizonyítsd be, hogy te vagy az, aki képes megszerezni a mayák elveszett kincsét!

Játékunk ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Roncsok és Rejtélyek: Kalózkincs a Tenger Mélyén

Éldd át a kalandot a Karib-tenger mélyéről a saját nappalidban!  Ebben az izgalmas, otthoni szabadulós játékban a kalózok rég elveszett kincsének nyomába eredhetsz. De ez nem egy átlagos kincskeresés. Ki kell nyomoznod, hogy melyik kalózbanda rabolta el a kincset, de mielőtt a zsákmányhoz jutnál, be kell indítanod a rég elhagyott, mélyben rejtőző tengeralattjárót, és be kell jutnod a titokzatos hajóroncsba.

Nem csak logikádra, de kreativitásodra és csapatmunkára is szükség lesz! Na de mi vár még Rád?

Mélytengeri Utazás: Bújj a tengeralattjáró kapitányának bőrébe! Indítsd be a gépezetet, állítsd be a koordinátákat és irány a kaland!
Kalóz Rejtélyek: Oldd meg a kalózok hagyta talányokat és fejtsd meg a térképüket, hogy megtaláld az elveszett kincset.
Hajóroncs Labirintus: A hajóroncs mélyén nem csak a kincs vár, hanem fordulatos kihívások is. Kerüld el a veszélyeket és juss el az értékes zsákmányhoz.
Interaktív Feladatok: Engedd szabadon a fantáziád! A játék során sosem tudhatod mi következik.

Készülj fel egy kalandra, ami felér egy karib-tengeri kincsvadászattal! Merészkedj le a tenger mélyére, fedd fel a kalózok titkait és szerezd meg a kincset!

Játékunk ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Északi Sark Expedíció

 

Készülj fel a Karácsonyi csodára az ünnepi hangulatú szabadulós játékunkkal!

 Merülj el a meghitt karácsonyi dallamokban, segítsd a manókat a műhelyben, és kézbesítsd a csillogó ajándékokat! Az ünnepi szellemet hordozó, megfejthető rejtvényekkel várunk, hogy rejtélyessé varázsoljuk a Karácsonyt!

Kreatív, interaktív feladatok várják a kicsi és nagy manókat egyaránt, hogy az egész család együtt élvezhesse a játék izgalmait! Ez a játékunk a könnyebb kategóriát képviseli, így tökéletes választás azoknak a családoknak, akik a komplexitás és összetett feladatok helyett inkább a közös szórakozást és az ünnepi hangulatot keresik.

Az ünnepek varázsa, a családi összetartás, a közös játék öröme – mindez megtalálható ebben a játékban. Készen állsz a Karácsonyi kalandra? 

Játékunk ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Elrabolva

Egy budapesti lány nyomtalanul eltűnt! A rendőrség tanácstalan. Egyik barátja eldöntötte, hogy mindent megtesz a lány felkutatásáért, azonban egyedül nem képes rá! Szüksége van a rátermettségetekre, leleményességetekre és kitartásotokra!

Keressétek a nyomokat, oldjátok meg a rejtvényeket, mielőtt túl késő lenne!  A lány hozzátartozói kétségbeesettek és nem rendelkeznek hasznos információval! Képesek vagytok összekötni a szálakat, felfedni a rejtélyes nyomokat és kapcsolódási pontokat mi történhetett Wendy-vel?

Kitalált kalandunk új játékmechanikákat, platformokat és játékra készített weboldalakat hív segítségül, melyekkel teljesen elmerülhettek a kalandban. 

Nem kell semmit letöltenetek, vagy unalmas dokumentumokat bújnotok, játékunkat belépést követően érhetitek el és indulhat is az interaktív kaland! Folyamatos és pörgős játékmenet könnyedebb, egyszerűbb, ám annál akciódúsabb otthoni szabadulós-nyomozós játékban inkább a kevésbé tapasztalt játékosokat megcélozva!

 

Játékunk ára: 5990Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Harry Potter otthoni szabadulószoba

Stranger Things szabadulószoba

Merülj el a paranormális kalandok világában és járj végig egy olyan utat, ami az ikonikus sorozat legmeghatározóbb pillanatait eleveníti fel – mindezt otthonod kényelméből! Itt az ideje, hogy szembenézz Hawkins városának rejtélyeivel és belépj a hellyel lefelébe!

Megfejted Will zavaros üzenetét? Megtalálod Tizit a paranormális események közepette? Lépj át a Hellyel lefelébe Hopperrel, fejsd meg a kódokat és leplezd le a szovjetek rejtélyes tervét!

Élvezd az izgalmas kalandot a digitális térben, ahol valósághű eszközökkel és szereplőkkel leszel a sztori középpontjában. A gondosan megtervezett játékmenet garantálja, hogy a sorozat legemlékezetesebb pillanatait újraélhesd egy hihetetlenül izgalmas történet keretein belül.

Készen állsz, hogy átélj egy olyan élményt, ami összemosja a játék és a valóság határait? Lépj be a rejtélyekkel teli Hawkinsba, és fedezd fel a másik világot!

 

Játékunk ára: 6490Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos! Magyarországon az első és legjobb #1

harry potter otthoni szabadulószoba (1)

A Rend

Játékunk újra a Varázsvilágba kalauzol benneteket, ám ezúttal a Rend köré épül a játékmenet. Ismerjétek meg a Rend küldetését, szerezzétek meg a jóslatot!

Teljes mértékben a többezer éves történetből kiragadott mozzanatok és a sztorira készített játékmenet! Izgalmas, kihívást jelentő, több készséget igénylő feladatok, hogy mindenki kellő kihívással találkozzon, viszont sikerélménnyel fejezze be a játékot.

Profi csapat által felépített, újabb izgalmas feladatokkal és megoldásokkal várunk benneteket varázsvilág inspirálta kalandunkban!

Játékunk sok olyan feladatot is tartalmaz, melyet opcionálisan ki tudtok nyomtatni, így nem feltétlenül a számítógép előtt ülve kell megoldanotok. Ezeket a dokumentumokat is eléritek a játék megvásárlását követően.

A játékot úgy alkottuk meg, hogy párhuzamosan is megoldható feladatokkal, több fős csapatok is jól szórakozzanak!

Újabb szuper kaland, logikai, képes, szöveges, interaktív feladatokkal, akárcsak egy valós szabadulószobában!

Játékunk ára: 5990Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Játékunk frissítés alatt 
Ajándékutalvány beváltás esetén kérjük keress bennünket emailben

A Nagy Pénzrablás szabadulós játék

Pénzrablás, avagy raboljátok ki a Magyar Nemzeti Bankot! 

Nyerjétek el a Professzor bizalmát és legyetek részesei a következő akciónak! Vegyetek részt a rablás tervezésében, készüljetek fel az esetleges váratlan helyzetekre és tartsátok meg a hidegvéreteket az akció alatt. 

Kövessétek a Professzor és Lisszabon utasításait, segítsetek Rio-nak belépni a rendőrség titkos rendszerébe és kifejezetten vigyázzatok a lázadó túszokkal!

Elképesztően kreatív feladatok teljes mértékben a történetre szabva, valósághű, izgalmas párbeszédek, valós eszközök, helyszínek, játékra készített videók, telefonhívások…

Legyetek részesei a Nagy Pénzrablásnak egy szabadulós és nyomozós játék keretében!

 

A játék ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

harry potter otthoni szabadulószoba (1)

A Hét Főbűn!

Hiúság, Bujaság, Falánkság, Kapzsiság, Harag, Kevélység, Irigység

Egy gyilkos a kardinális bűnök szerint választja ki és gyilkolja meg áldozatait brutálisan. Profi bűnözővel van dolgunk, aki kikerüli a hatóságokat és minimális nyomot hagy maga után. Arra készül, hogy megölje hetedik áldozatát. Képesek vagytok felfedni a nyomokat, mielőtt bevégzi tervét?

Fedezzétek fel a bennetek rejlő nyomozót és oldjátok meg az esetet!

Kreatív, interaktív, kihívást jelentő feladatok, folyamatos játékmenet!

Nyomozzatok a közösségi média oldalakon, találjátok meg az áldozatok profilját és oldjátok meg a rejtvényeket, detektívként keressétek a nyomokat, kapcsoljátok össze az elvarratlan szálakat, melyekkel megakadályozhatjátok az utolsó gyilkosságot! 

Ha szeretitek a nyomozást, detektívsztorikat, krimit, kívást jelentő feladatokat, egy horrorisztikus történetben, akkor ezt a játékunkat imádni fogjátok!

Játékunk ára: 5990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

EGYESÍTSD A SZUPERHŐSÖK CSAPATÁT

A Bosszúállók szétszéledtek. Egy titokzatos személy a keleti szentélyek látogatásakor vészjósló üzenet birtokába kerül, mely Thanos eljövetelét jövendöli. A Bosszúállók közül, azonban egyedül Vasemberről hallani az utóbbi időben.

Keressétek fel Vasembert, majd közös erővel kutassátok fel a Bosszúállókat. Hol lehet Thor, Fekete Özvegy, Sólyomszem és Amerika Kapitány? Thanos a Föld felé tart és nincs sok időtök egyesíteni a szuperhősök csapatát!

Bosszúállók inspirálta otthoni szabadulós játékunkban teljesen egyedi feladatokkal, izgalmas megoldásokkal várunk benneteket!

Ezúttal éljétek át a szabadulószobák izgalmait az otthonotokban! Az ötletes, összetett és elgondolkodtató feladatok és megvalósítás miatt a játék Bosszúállók univerzum háttérismeret nélkül is izgalmas élmény, így azok is jól szórakozhatnak, akik nem látták a filmeket!

Bosszúállók játékunk olyan feladatokat is tartalmaz, melyet opcionálisan ki tudtok nyomtatni, így nem feltétlenül a számítógép előtt ülve kell megoldanotok. Ezeket a dokumentumokat is eléritek a játék megvásárlását követően.

A játékot úgy alkottuk meg, hogy párhuzamosan is megoldható feladatokkal, akár több fős csapatok is jól szórakozzanak.

 

Játékunk ára: 5990Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

A GYILKOS CSAPDÁJA

Merülj el a rettegés és izgalom keverékéből szőtt világban, ahol a “Fűrész” filmek árnyékában formálódott kaland vár rád. “Gyilkos csapdája” című  játékunkban egy látszólag átlagos bűnténybe csöppensz, ami valójában egy zavarodott elméjű pszichopata jól megtervezett, ördögi játéka.

A feladatod nem kevesebb, mint detektívként leleplezni és megakadályozni a pszichopata szörnyű tervét. De ki a titokzatos játékmester, aki a szálakat mozgatja? Mi hajtja őt ebben a rettenetes játékban?

A játékmenet során igyekeztünk a legvalósághűbb élményt nyújtani. Virtuális személyekkel fogsz kommunikálni, hitelesnek tűnő weboldalakon fogsz kutakodni, sőt, akár telefonhívásokat is indíthatsz, hogy továbbjuss a rejtély megfejtésében. Készen állsz arra, hogy elmosd a valóság és a fikció közötti határokat?

“A Gyilkos Csapdája” játékban a feladatok párhuzamosan is elvégezhetők, így mindig van újabb és újabb kihívás, amit meg lehet oldani. A könnyed, azonnali sikerélményt nyújtó rejtvények és a komplex, összetett feladványok váltakoznak, hogy garantáltan izgalmas maradjon a játék.

Lépj be a sötét fantáziával teli világba, és bizonyítsd be, hogy képes vagy megállítani a pszichopata tervet. Csatlakozz hozzánk és derítsd ki, ki a rejtélyes játékmester!

Játékunk ára: 5990Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Kibertámadás

Az első kalandunk, egy fiktív történet, mely során hatalmas kibertámadás éri a világ vezető vállalatait. Ez a támadás továbbgyűrűzik, mely azt eredményezi, hogy bárki célpont lehet, aki számítógéppel, vagy okos eszközzel rendelkezik.

Egy nyomozó bőrébe bújhattok, aki segíthet megállítani a támadókat. Utatok során sok különböző feladattal találkozhattok. Külön a játékra készített weboldalak, videók és interaktív elemek teszik a rejtélyek megoldását valószerűvé és felejthetetlenné. Tényleg az volt a célunk, hogy ne egy játékban érezzétek magatokat, hanem valóban átéljétek a történetet meglepő fordulatokkal és még meglepőbb eszközökkel.

Egyetlen ügynökkel tartjátok a kapcsolatot, akivel különböző módokon kommunikálhattok.

Kik állnak a támadás mögött? Mi lehet a támadás valódi célja?

Többet nem mondhatunk spoilerek nélkül, de ha szeretitek a kreatív, izgalmas feladatokat, az összeesküvés-elméleteket, krimiket, és csavarokkal teli történeteket, akkor ezt imádni fogjátok.

 

A játék ára: 6490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Húsvét Szabadulószoba

Kifejezetten családi játékunk, Húsvét témában!

A Húsvéti Szabadulás, avagy Húsvéti szabadulószoba

Annyit elárulhatunk, hogy az egész család jól fog szórakozni! Kicsik és nagyok számára is szórakoztató, néhol könnyed, néhol nehezebb feladatok, hogy minden korosztály kivegye a részét a kalandból. Interaktív, szórakoztató feladatok és egy izgalmas történet Húsvéti témában, egy kis oktató jelleggel, hogy a Húsvét történetébe is bvetekintést nyerjünk. Kifejezetten családi játék!

Játékunk ára: 4490 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA
Már több, mint 10.000 elégedett játékos!

Ezen játékunk fejlesztés alatt van,

Vásárlás után email üzenetben megkapod a weboldal elérési útvonalát, mely a játékra irányít. Ezt követően meg kell adnod a pénztár oldalon létrehozott felhasználóneved és jelszavad, melyekkel bejelentkezve elindul a játék.

Amire szükségetek van: laptop vagy asztali számítógép, internetkapcsolat, toll és papír – jegyzeteléshez. (Esetleg nyomtató, de nem szükségszerű) 🙂 ( Jurrasic Escape játékunk mobilon is játszható)

Játékmenet: A játékban való továbblépéshez, akárcsak egy valós szabadulószobában, kódokat kell megfejtenetek , rejtélyeket kell megoldanotok, melyek külön a játékra készített weboldalakra vezetnek. Kommunikálnotok kell bizonyos virtuális személyekkel.

Bejelentkezésed után nyomon tudjuk követni, hogy végig tudtad-e játszani a játékot, illetve hány alkalommal jelentkeztél be. Bármikor lejátszhatod, csak akkor töröljük a hozzáférésed, ha látjuk, hogy sikeresen lejátszottad. A játékot megvásárlást követően bármikor lejátszhatod az elkövetkezendő egy hónapban. (AJÁNDÉKUTALVÁNY vásárlása esetén az utalvány 1 évig felhasználható és a lejátszásra rendelkezésre álló egy hónap, csak az utalvány beváltásától kezdődik).   Bármi egyéb kérdésed van, vagy elakadnál, telefonon is szívesen segítünk a 06 70 398 398 92 telefonszámon vagy facebook oldalunkon is gyorsan válaszolunk.

Következő játékaink FOLYAMATOSAN érkeznek!

A minőségi, otthoni szabaulós, nyomozós Játékok teljes kínálatát VONULTATJUK FEL!