fbpx

AJÁNDÉKUTALVÁNY

AZONNALI KIÁLLÍTÁS

Nagyszerű és kreatív ajándékötletet keresel? 

Ajándékozz egy felejthetetlen szabadulós, nyomozós élményt!

Az ajándékozott bármikor lejátszhatja a játékot. Kínálatunkban biztosan  megtalálja a kedvencét. Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy melyik játék tetszene neki legjobban, szabadon választható utalványt is adhatsz ajándékba, mely bármelyik játékunkra beváltható!

  Az Otthoni szabadulószobára az ajándékutalvány egyből kiállításra kerül és email üzenetben küldjük is neked azonnal. Az utalványt a vásárlástól számított 12 hónapon belül lehet felhasználni. Amennyiben egy vásárlás alkalmával több játékot is ajándékoznál helyezd mindegyiket a kosárba. 

Az alábbi játék / játékok kiválasztását követően azonnal kártyával, vagy banki átutalással is meg tudod vásárolni és azonnal nálad lehet az utalvány.

Keress minket telefonon is bizalommal a 06 70 398 39 92-es telefonszámon, vagy email címünkön: info@otthoniszabaduloszoba.hu 😉 )

VIP Otthoni csomagunk keretében a legtartalmasabb otthon játszható élményt ajándékozhatod szeretteidnek!

3 szabadon választható játék (vip extra esetén 4 játék), sok-sok órányi szabadulós élmény, mely a világ bármely pontjáról, bármikor, megszakításokkal is lejátszható! Ennek részét képezik a Lockedinhome Angol nyelvű játékai is! (egyetlen játékunk, a Jurassic Escape virtuális otthoni szabadulószoba nem képezi a VIP otthoni csomag részét)