[ec id=”1″]

Egy Választható otthoni szabadulós játék! 

Játszd le bármely játékunkat bárhol, bármikor!

Vásárlást követően egy kupont küldünk, mely beváltható bármelyik játékunk egyikére (kivéve a Jurassic escape, Varázs Iskola, Bűnügyi Akták)!

Egy szabadon választható játék ára: 6490

Kedvezményes ár: 5990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA

TÖBB, MINT 10.000 ELÉGEDETT JÁTÉKOS

Egy Választható otthoni szabadulós játék! 

Játszd le bármely játékunkat bárhol, bármikor!

Vásárlást követően egy kupont küldünk, mely beváltható bármelyik játékunk egyikére kivéve a Jurassic Escape, Varázs Iskola, Bűnügyi aktákl játékot!

Egy szabadon választható játék ára: 6490Ft

Kedvezményes ár: 5990 Ft

BOLDOGSÁG GARANCIA

TÖBB, MINT 10.000 ELÉGEDETT JÁTÉKOS

A kedvezményes ár már csak eddig elérhető. A lejárat után már csak teljes áron szerezheted meg a játékot
Vásárold meg most és utólag ráérsz eldönteni, hogy melyik játékra váltod be.

HOGYAN MŰKÖDIK

Képzelj el egy újfajta szabadulós élményt, amelyet saját otthonotban is megtapasztalhatsz – ez az Otthoni Szabadulószoba.
Egyetlen lépésre a megszokott szabadulószobák izgalmaitól, azonban teljes mértékben az online térben – jobb, mint egy könyv, lebilincselőbb, mint egy TV műsor, jóval összetettebb, mint egy egyszerű rejtvénygyűjtemény.
Úgy kell elképzelni, mint egy magával ragadó rejtélyt, ahol témától függően detektív kalapot kell felöltenetek, vagy belépni a jól ismert varázsvilágba, vagy akár megakadályozni egy sorozatgyilkost ördögi tervében.
Fedezz fel valósnak tűnő weboldalakat, vagy akár kövess a való világban elrejtett nyomokat, kommunikálj virtuális személyekkel, oldj meg hangalapú, videós, képes és sok-sok típusú izgalmas feladatot, melyekkel biztosan nem találkoztál még máshol!

A történet akkor kezdődik, amikor belépsz az online felületünkre. Itt minden instrukciót megtalálsz, hogy induljon a kaland. Alkoss egy csapatot barátaiddal, pároddal, vagy akár az egész családdal és lépjetek be az Otthoni szabadulós játékok világába.

Megvásárolod a játékot

Biztonságos online felületünkön, az otthonod kényelmét élvezve tudod megvásárolni a játékot.

Belépsz a felületre

Sikeres vásárlás után elérhetővé válik egy online felület, ahol minden szükséges információt megtaláltok a játékhoz, illetve itt találjátok a letölthető nyomtatható tartalmakat is.

Játszol, amikor csak kedved tartja

Nem kell időpontot foglalnod. Bármikor indulhat a kaland.  

VÉLEMÉNYEK