Elakadtam a játék elején, vagy közben.

Először is nézd meg a segítségeket. Minden játékunkhoz találsz segítségeket, Bosszúállók, Harry Potter, Kibertámadás, Elrabolva játékoknál a legelső oldalon legörgetve látod ezeket.  Karácsonyi Mentőakció játékunknál a játék megkezdése előtt elolvasott instrukciókban találjátok meg az oldalt, amire kattintva eléritek a segítségeket.

Amennyiben ezeket elérve sem menne keressetek minket bizalommal messenger üzenetben, vagy telefonon is.

Hibaüzenet: "Nincs engedélyed a tartalom megtekintéséhez, tartalom megtekintése előtt meg kell vásárolnod."

Ezt abban az esetben láthatod, ha például ajándékként vásároltad a játékot, és az ajándék vásárlásakor megadott felhasználónév – jelszó kombinációval bejelentkezve indítod el a játékot. Megoldásként vidd végig a “Kuponbeváltás” menüpontban írtakat az ajándékba kapott kuponkóddal.

Hol tudok bejelentkezni a játékba?

https://otthoniszabaduloszoba.hu/bejelentkezes Ezen az oldalon a vásárláskor megadott felhasználónév és jelszavaddal tudsz bejelentkezni. (amennyiben ajándékként vásároltad meg a játék, de mégis a saját fiókoddal bejelentkezve játszanál egy hibaüzenetet fogsz kapni: “Nincs engedélyed a tartalom megtekintéséhez, tartalom megtekintése előtt meg kell vásárolnod.” Ekkor be kell váltanod a kupont a Kuponbeváltás menüpontban leírtaknak megfelelően. 

Hogyan tudom felhasználni a kuponkódom?

Nézd meg a Kuponbeváltás menüpontot.

Nem működik a kuponkódom.

Ez esetben nézd meg először, hogy ékezetek nélkül írtad-e be a kuponkódot. Amennyiben így sem működne keress bennünket telefonon a 06703983992 telefonszámon és segítünk.

Elfelejtettem a jelszavam

Új jelszót tudsz igényelni, a bejelentkezés oldalunkon

Mennyi ideig tart egy játék?

Játékonként, csapatonként, személyenként nagyon változó. Alapvetően, van akinek több óra, van akinek 60 perc is elegendő. Időkorlát nincs, van aki több napon át játssza.

Átlagosan elmondható:

Karácsonyi Mentőakció: jellemzően 60 és 100 perc között
Elrabolva: jellemzően 60 és 100 perc között
Bosszúállók: jellemzően 60 és 120 perc között,
Harry Potter: jellemzően 60 és 120 perc között
Kibertámadás: jellemzően 60 és 90 perc között