Honnan jött a segítség?

Megmenekült az eltűnt Budapesti lány! Bécshez közel egy elhagyatott tanyán találták meg a 24 éves nőt (Wendy Krezger), aki egy hete tűnt el Budapesten. Mint kiderült, a jelenleg egy szabadulószobában dolgozó lány korábban részt vett a nemrégiben történt kibertámadással kapcsolatos ügy felgöngyölítésében, és emiatt vált bizonyos személyek célpontjává.
Elrablója egy 30év körüli férfi, aki álnéven, több héten át, következetesen, bizalmába férkőzve rabolta el a lányt. A rendőrség nyilvántartása alapján a férfi többszörös visszaeső bűnöző, aki időnként új személyiséget vesz fel és így alakít ki teljesen új életet különböző helyeken. A korábbi kibertámadással megvádolt bűnszervezet valószínűsíthetően azért bérelte fel a férfit, hogy ne lehessen hozzájuk kötni az ügyet.
A férfit még keresik.

Wendy egy bátor és leleményes csapatnak köszönheti életét, akik a rendőrség munkáját segítve rájöttek, hol ejtették őt foglyul, azonosították az elkövetőt, majd sikerült felvenniük a kapcsolatot Wendy-vel és elküldték számára a kijutáshoz szükséges megfelelő instrukciókat egy titkosított kommunikációs vonalon keresztül.

Reméljük sok ilyen hétköznapi hős sétál köztünk, mint ez a bátor csapat önzetlen tagjai.
 

(azért, hogy jobb és jobb játékokat készíthessünk, kérünk szépen küldjétek el visszajelzéseteket a következő oldalon: visszajelzés )